....

Hoppas ni har haft en trevlig jul!

Hoppas ni har haft en lika trevlig jul som mig. Nu känns det som julen är över när man har träffat tomten och fått sina paket. Fick det jag önskade mig så jag är jättenöjd! Imorgon börjar mellandagsrean får se om man pallar av och gå dit, det är ju så mycket folk, alla trängs och rycker i allt! Måste ju köpa mig en ny kamera!


IDAG KOMMER TOMTEN

                                                                     

                  
Idag är det julafton, så mysigt det ska bli och träffa syskon och syskonbarnen. Vi ska hem till mamma och fira, som vi gör varje år. Massa god mat och fina paket och så klart så får man träffa tomten. Kalle anka får man ju inte missa ingen jul utan honom. 

                           Önskar alla en riktigt Gol Jul
          


                                 
                                                                                                                                  

....

Har varit och julhandlat lite idag, så nu har man bara lite småsaker kvar och handla klart, får ta det till veckan. Handla smink och två mössor till mig också, riktigt fina! Tyväär så kan jag inte visa det här på bloggen eftersom min kamera är trasig, ska köpa en ny efter jul!

Nu ska jag ta en dusch hörs sen!

....

Vakna tidigt i morse, jag som alltid brukar sova länge på helgerna men inte idag. Har hunnit med att diska och massa andra småsaker. Kanske dags att börja vakna så här tidigt jämt på helgerna, helgen blir så kort om man vaknar sent på eftermiddagen! Har inga planer alls för dagen, funderar på om jag ska vandra ner till stan och julhandla lite, men det är ju så kallt ute! Ska dricka en kopp kaffe och fundera på saken.

Hörs sen!


Ps. har fortfarande ingen kamera så kan inte lägga upp några bilder...

Vilken danstil brukar ni ha på fyllan?=)

Dagens fråga

Hur brukar ni dansa ute på krogen?

1.
 

                 2.

                    3.
               4.

                               5.

6.   

  
   
   

.....

Idag har det varit en sån där toppen dag, gick bra på jobbet kände mig inte alls stressad som jag brukar göra! Så dagen gick fort. När jag kom hem så tog jag en dusch och en kopp kaffe, tände massa ljus och bara slank ner i soffan! Tänk om alla dagar vore så!                    


Tandvärk

Har sån tandvärk, drog ut en tand i onsdags och det värkar än. Tandvärk är nog det värsta som finns, finns nog inge värre än det! Man kan varken äta eller sova, skulle kunna göra vad som helst för och slippa detta! Men har knarkat massa alvedon och iprem det har hjälpt lite!!

Mitt kära knark!!

                        

.....

Önskar jag hade en digital kamera nu, har ju inte köpt någo ny än sen min gamla gick sönder! Kanske får önska en ny av tomten! Irriterande när man inte kan lägga upp några bilder. Bloggen blir så trist och läsa! Ifall ni undrar varför jag inte lägger upp några bilder längre!

Vill ha nu!!!