Shoppat

Lika stressig som vanligt har det varit idag. Jobba till kl 3, efter det åkte jag till marieberg och ikea för och shoppa lite eller lite blev det ju inte, en hel hög med fina saker,  2 väskor,3 par skor,smink ,matta,termos och handdukar, så nu blir det ingen mera shoppande ett tag framöver. Tror mitt bankkonto ekar nu, haha nej men så farligt dyrt blev det inte...

Alla 3 paren från skopunkten 598kr..billigt!
                  





H&M
rosa läppenna 65kr
rosa läppglans 39kr




Röd väska 75kr (Pieces)
Svart väska 149kr (H&M)





Matta 99kr
2 handdukar 30kr  (Ikea)


Termos 49kr (ikea)visst e den söt



Nu ska ja äta kvällsmat och kolla på tv.
Kramar


Kalas

                                                                  


Kalaset gick bra god fika, tyväär så hade hon inte bakat sin goda morotskaka, men blev kladdkaka och grädde, smaka väldigt gott, som alltid!Va kul och träffa syskonbarnen så man fick allt leka av sig lite.Måste snart börja laga matlåda,usch hatar verkligen det, men skönt sen när man är färdig. Madde kommer hit snart så måste hinna göra det färdigt  och sen diska.
Hörs sen...
kram

Bilder från kalaset...

Hampus,Hugo,Isabelle                                              
                  
Fanny


Heidi                                                                              
                
Henna
 

Barnen och jag
             


Heli&Mattis var lite blyga för kameran
                 


                  

Fredag den 13:e

        
 
Oj idag är det verkligen en skräckis dag, jag är väldigt skrock full, det har jag alltid varit och kommer alltid att vara.
Går aldrig under stegar, om jag ser en svart katt gå över vägen så måste jag spotta 3 gånger. Har aldrig krossat en spegel det ger 7 års olycka, hoppas att jag aldrig kommer och göra det. Om jag har sagt någonting om nått otrevlig händelse, (tänker verkligen på vad jag säger) så måste jag knacka med knogen i trä och säga peppar peppar ta i trä.
Hoppas bara att dagen går väldigt väldigt fort!
Det brukar hända fler olyckor den 13:e just pga att många jagar upp sej över datumet, så ta det försiktigt idag!
Fler som är väldigt skrockfulla?


Som sagt idag så blir det väldigt lugnt för min del, ska vara hemma och kolla på Letsdance,hoppas mina favoriter Bagge Och Wahlgren får stanna kvar, men det tror jag, ett tag till iallafall!Dags för Carl Jan att han röstas ut! Gubben är verkligen rolig och kolla på, men hallå han kan verkligen inte dansa för 5 öre.

Hörs senare ikväll
Kramar

Kvällen

Kvällen har gått fort, det gör den alltid när jag umgås med Linda, vi har alltid så himla mycket och prata om, nu hade vi ju inte träffats på 2 veckor, då kan ni förstå att vi babbla på, vi har ju pratat i telefon men det är inte samma sak..Vi har varit bästa kompisar i 17år, Shit vad tiden går fort helt otroligt. *Best friends 4-ever*

Inga festbilder direkt
                  


                




Jag på väg ut med Goliat, han var inte så förtjust att vara med på bild
              


Nu blir det sängen!
Kramar

Sötisar

Träffade syskonbarnen idag. Fanny och Hugo visst är dem söta...

       
Det är ju inte lätt och posera framför kameran när man är liten                                                                                               
    


   

                                    1,5år sen,tiden går fort!
                                                       
 

Goddag!

                           

Det är Goliat här, idag får jag skriva ett inlägg i mattes blogg, jättekul tycker jag!
Dagen börja med att jag fick min frukost sent, kl 7:30 brukar alltid få den vid 06:00 när matte går till jobbet.
Försökte verkligen göra allt för att matte skulle gå upp, eftersom hon är sjuk, så ville jag inte vara för elak.
Jama en liten stund, det hjälpte, undra om matte har tröttnat på mej, men hallå jag ville faktiskt ha min frukost var jättehungrig!

Efter frukosten så satte jag mej vid fönsterbrädan och titta ut, fick en stor chock när jag såg hur mycket snö det var,kollade på tempen 5 minusgrader *Grrrrrr* Tur att man är innekatt, skulle frysa ihjäl om jag skulle vara ute, men till sommaren har matte lovat att vi ska ut och promenera, jag längtar!

Kl 13:00 så skulle matte kolla på sin favoritsåpa Våra Bästa år  som vanligt låg jag skönt i min favoritförtölj och titta på det, den såpan är verkligen seg, allt går så långsamt, men jag gillar Stefano, han är mycket mäktig, precis som jag!
Efter det så somnade jag, brukar alltid ta en liten tupplur på eftermiddagen, så man blir piggare mot kvällen, det är då jag brukar reta gallfeber på matte, hon blir så tokig på mej. Jag nafsar på blommorna, gräver i blomkrukorna,hoppar upp på massa ställen som jag inte får vara på, det är så roligt och reta henne!

                           

Snart är det dags för mellanmål, tycker inte om det, vill att det ska vara lördag varje dag, då får jag mitt lördagsgodis och tonfisk till lunch. Det är 5 långa dagar kvar, får hålla ut. Nu ska jag ta och fortsätta leka lite.

Kramar Goliat    

  

Besök

Håller på och plockar undan lite, syrrans familj ska komma äta mat och fika, ska bli mysigt. Ska snart börja med maten, blir köttfärsås och pasta, lättlagat. Är ju inte så duktig på och laga massa avancerat, måste börja lära mig snart!

Idag känns det lite bättre, men känner att jag är lite öm än, så får ta det lite lugnt nu och inte försöka stressa något. Ska  ta en liten promenad senare på eftermiddagen, så fint väder,massa snö och minusgrader så man blir lite piggare.

Ikväll blir det att bänka sig framför soffan, första deltävlingen i melodifestivalen är, ska verkligen bli kul och kolla.
Hoppas det är några låtar som e bra, brukar ju alltid vara typ 1 låt av alla som är bra!

Dessa medverkar ikväll

Nina Söderquick
- Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me


Tror Scotts blir favoriter, dem har sina fans därute!
                     


Nu måste jag börja me maten, hörs senare!

Söndag=städdag

Hatar verkligen söndagar,tänka om man kunde ta bort den dagen från almenackan, tror att många skulle hålla med mej. Finns verkligen inget o göra, man väntar bara på att måndagen ska komma. Ska snart börja städa, ibland funderar jag om jag ska skaffa mej en städtant som fixar allt, så skönt och bara slippa göra det, men skönt sen när allt är klart, bara slänga sej i soffan sätta på skön musik, men måste  laga mat också, allt e fryst så det får bli tonfisk o pasta och sallad till, nyttigt iaf...

                                                               




OBS OBS OBS ALLA BECK ÄLSKARE


Ikväll kl 21:00 på kanal 4 så börjar Beck, älskar verkligen dem filmerna.

BECK- SKARPT LÄGE

Svenskt kriminaldrama från 2006. En kvinna misshandlas brutalt men lyckas fly med sina barn. Senare hittar några sotare liket av en död man i huset kvinnan flytt ifrån. När polisen hittar blod från kvinnan på brottsplatsen tar Martin Beck och hans kollegor upp jakten på den försvunna kvinnan och hennes barn. De får vet att kvinnan håller sig gömd men hon litar inte på polisen och vägrar att ge sig till känna. Samtidigt får Gunvald reda på en mörk hemlighet, om sin familj vilket påverkar hans arbete.


Visst e han snygg