Plugg eller jobb? Lista på vad jag vill ha

1. Massa nya vår kläder

2. Ny mobil

3. Ny soffa 

4. Större lägenhet

5. Körkort

Om man ändå hade massa pengar så man kunde få allt, i längden tror jag inte det skulle vara så roligt, man skulle inte uppskatta det på samma sätt!
Har alltid fått jobba hårt för mina pengar, började jobba när jag var 16år plus att jag gick i skolan, visst det var jobbigt många gånger, men oj så roligt när lönen kom.

Snart blir man 26år, tiden bara rinner iväg, har funderat på om jag ska börja plugga eller fortsätta jobba. Känner att det kanske är dax och skaffa sig en utbildning. Får ta och bestämma mej snart!

                                         

Postat av: Ann-Sofie
2009-02-04 / 21:12:55

Jag förstår dig, jag jobbade också vid sidan av när jag pluggade på gymnasiet. Jag har också jobbat ihop mina pengar själv. :D Jag rekomenderar att man skaffar en utbildning man tycker om. Är själv 23år och har inget yrke. Valde ju fel inriktning nu när jag började på frisör. Så jobba är en ganska bra ide om man vill ha pengar.


Postat av: Marie
URL: http://mariealexandra.blogg.se/ 2009-02-04 / 21:35:49

sv: Eller hur! Man blir riktigt irriterad :pJag vet precis hur du känner, har också så mycket grejer jag skulle vilja köpa men inte kan :( Att vara miljonär skulle inte sitta helt fel!Ha det bra och lycka till med utbildningen :)


Postat av: Jeanna aka Nettan
URL: http://clotheswithbenefits.devote.se 2009-02-06 / 12:57:12

sv: kul att du tycker det :Dmassor av de där grejerna vill jag ha också! speciellt ett körkort :P


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


        Komma ihåg dig?