Har saknat bloggen..
Har verkligen inte haft tid för bloggen, man hinner så mycket när man jobbar som man gör. Är så himla trött när man kommer hem, man vill bara sova och vila ut! Nu är man ledig några dagar så jag hinner blogga lite iallafall!
Har väl inte planerat och göra något speciellt nu när jag är ledig, bara njuta av det fina vädret och bara försöka koppla av, behöver det känner jag!

Bloggar mer imorgon!
Gonatt

På väg...Steg upp kl 6:30 för hade tvätt tid vid 7 var tvungen och tvätta lite kläder som jag ska med mig till jobbet, kommer aldrig någonsin tvätta igen samma dag som ja åker, blir så jäkla stressad, så det var verkligen sista gången! Sov dåligt inatt, inte många timmar. Bussresan tar 3h så får slå på min mp3spelare och försöka sova en blund, tur att det regnar så himla mysigt och sitta på busssen då! Sorry jag vet att det är många som vill ha sol, men ibland är det bra med lite regn också *ler*

Ha det bra kära läsare!

Jobb...

Usch vilken tråkig dag det har varit, men det är ju det alltid på söndagar. Har städat undan lite och packat klart. Åker på jobb imorgon är borta 8 dagar, hur ska man orka, men dagarna går så himla fort ombord. Skönt och komma hem sen och vara ledig i 10dagar. Hoppas bara på bättre väder så man kan sitta ute i solen och ha det gött!
Sommaren går alltid så fort och jag har inte planerat än vad jag ska göra, ska man åka en sväng till finland och hälsa på släkten eller ska man vara hemma, hmm får ta och bestämma mig snart!

En bild från igår

Linda&Jag

Bästa vänner i 15år!

Filmkväll..

Igår kväll så åkte jag hem till Linda och Magnus, vi kollade på Twilights, så otroligt bra film, hoppas det kommer en uppföljare för då ska jag absolut se den! Så ni som inte tittat på den än så har ni missat något, absolut sevärd!

Snart kommer LInda hit vi ska laga någo god mat och hyra film!

Hörs senare!

Hata regn..Så typiskt när man är ledig att det ska vara pissväder, har vart ledig i 1 vecka nu och vart sol en dag. Man får hoppas på bättre väder längre fram! Idag skulle jag hängt med syster till Örebro och shoppa, men när hon ringde vid 10 så var jag så himla trött att jag inte orka följa med, så typiskt mig! Hade behövt handla lite saker, saker som inte finns här i stan! Men får vänta med det! 
Ikväll har jag inga planer alls, kanske ska hem till Linda och Magnus och kolla på film, vill inte sitta själv här inne i lägenheten och ha tråkigt, skulle vilja gå på krogen och dansa järnet men det har jag inte ork för, kanske imorgon! 

Ha en bra kväll!

Tjhooo

Nu var det ett tag sen jag blogga, har verkligen inte haft tid, när jag är på jobbet så har jag ingen möjlighet att blogga och sen när man väl kommer hem så är jag så otroligt trött. Har haft massor med saker och göra sen jag kom hem, men nu är jag ledig några dagar så jag hinner blogga lite *ler*

Hörs senare!