Så mysigt

Nu har man kommit hem från stranden, cafet var verkligen jättemysigt första gången jag var där och fler gånger lär det bli. Tur att solen var framme så man kunde sitta ute! Hoppas att det kommer bli en fin sommar så man kan sitta ute varje dag!


Cafet
 

Söta Karin                                                   bakad potatis med skagenröra
 

Fikatime..

Nyvaken kan knappt hålla ögonen öppna, somna rätt så sent igår, kollade på film som jag råka somna till! Tråkigaste film jag sett på länge! Nu ska jag göra iordning mig, jag och Karin ska ner till stranden till ett jättemysigt cafe och fika!

Hörs sen puss!

Shoppat

Nu har man kommit hem från en shoppningsrunda på stan. Hitta massa fina kläder och skor som jag ville ha men tyväär så räcker inte pengarna till allt! Önskar man aldrig behövde kolla på prislappen när man ska handla!
Men lite räckte pengarna till iallafall!

Tröja 98kr H&M


sminkpåske 29kr H&M
Hårspännen 20kr Kicks


Solpuder 59kr H&M
Idominsalva 25kr Apoteket
Hydracolor Lip 49kr Lindex
Rosa nagellack 25kr Lindex

Finland ni vinner nästa år!

Godmorgon!

Verkligen ingen bra morgon för...





Slapp kväll...

Dagen har verkligen gått fort, har inte gjort någo speciellt, skönt me såna dagar när man bara kan vara och inte behöver stressa. Madelene var här och fika, vi har alltid massa roligt och prata om, var ett tag sen vi träffades så det var trevligt!
Är lite rastlös nu så tänkte slå på någon bra film och äta massa gott!

Madde                                                          Finska brudar
  




Hörs imorgon!

Äntligen fredag

Åhh va skönt äntligen är det helg, veckan har gått så himla fort lite väl fort! Solen skiner och jag är på toppen humör, ska sätta mig på balkongen med min kaffekopp och läsa en bra tidning! Sen blir det att vandra  till stan, om jag inte råkar somna ute i solen!





Hörs sen/Puss

Promenad...

Godmorgon

Hoppas ni har sovit lika gott som jag, känner mig på strålande humör.Är stolt över mig själv att jag är uppe så här tidigt, har ju lovat mig själv att jag måste skärpa mig med vilken tid jag går upp, det är inte ok och sova borta halva dagen!Så jag hoppas att det jag är lika duktig hela veckan, men det tror jag att jag ska klara av! Ska koka mitt morgonkaffe och äta en banan sen ska jag ut på en promenad, efter det väntar en bamsefrukost!! Har inga planer för dagen, får se vad jag hittar på för någo roligt!


Hos mamma

Nu har man äntligen kommt hem från mamma, har varit supertrevligt. Alltid kul och träffa henne och syrran.Vi har alltid så mycket och prata om så tiden bara rusa iväg. Barnen var verkligen på bushumör. Hampus skutta runt och var överlycklig över hans nya tvspel och Isabelle dansa sina söta danser! Nu är man lite rastlös,funderar och gå en långpromenad, lite kyligt ute, men finns ju kläder och ta på sig, så typiskt mig och alltid komma med ursäkter, nu får jag ge mig!

Lite bilder från idag

Mammas god mat

Isabelle på bushumör

Hampus ville skrämmas lite

Hampus glad för sitt tvspel!


Kära mamma

Kär...

Nu är man mätt och belåten, blev köttfärsås&makaroner alltid lika gott.Min köttfärsås är den godaste som finns, många som tycker om den,stolt!Receptet är tyvärr hemligstämplat! Jag har faktiskt gått och blivit kär i ett par sandaler och leggings som jag har hittat på Indiska, dem är så otroligt snygga,men leggingsen vet jag inte om jag kommer och använda men jag vill ha dem! Får vänta på löningen, hoppas bara dem finns kvar!
Visst är dem snygga!



Sandaler 299kr
Leggings 795kr

Kvällen

Snart ska jag iväg till Linda, hon ska bjuda på mat sen blir det godis, chips och cider framför tv, gott! Var länge sen vi sågs, ska bli så trevligt, sitta och prata massor om vad som hänt sista tiden! och så får jag busa me hennes goa katt Iza, den katten är speciell. Har träffat på många katter, men Iza tar verkligen priset!


Jag är redan törstig!


Ha en bra kväll!

Skön dag

Har haft en otroligt bra dag, känner mig hur pigg som helst, känner att jag inte alls är lika stressad nu och det är så himla skön känsla, länge sen jag kände så! Ska bara njuta och försöka inte bli stressad för minsta lilla,är ju ledig nu ett tag till!
Nu blir det godis och lite annat gott framför tv.

Me love chokladpudding



Hörs imorgon
Kramar

Besök

Syrran och barnen var och hälsa på, var jättetrevligt eftersom jag inte har träffat dem på länge. Såklart syrran hade med sig god fika, hon hade köpt en god bakelse till mig, smaka såå gott!Tack syrran! Så var man tvungen och busa med barnen, synd bara att tiden gick så fort! Men vi ska ev. träffas i helgen igen!

                                                                                                         Henna,Isabelle,Hampus                                                         
    

     Jag&Hampus                                                                                                                                                                                    

               

Och min goda bakelse

Blev lite shoppning

Som jag sa igår så skulle jag ringa några viktiga samtal, gick INTE bra,först får man stå i kö i 200år sen när man väl får tala med nån så tar pengarna slut på mobilen,såå irriterande! Bara ladda kortet och försöka ringa igen!

Dem borde egentligen




Men iaf nu har jag kommit hem från stan, åhh så mycket fina sommarkläder man hitta, men får vänta till löning. Köpte lite smink bara, mitt tar alltid slut så fort! Nu ska jag laga lite mat sen vänta på syrran, hon ska komma förbi och låna datorn. Kanske blir en god fika sen *mums*


Detta handla jag




¤ Svart,lila,ljus nagelllack (Lindex)
¤Glittrig svart ögonskugga (H&M)
¤ Mascara loreal (H&M)
¤ Rosa läppstift viva la diva (lindex) verkligen snyggt!

Sommar

Åhh vilken bra dag det har varit, nu har sommaren kommit för att stanna, så underbart! har vart och hälsa på syrran och hennes barn, dem skulle ha hjälp me datorn, så klart man ställer upp och hjälper till!Blev inge stan för mig, får åka dit imorgon! sen har jag suttit på balkongen i flera timmar nu, så skönt när man har pyntat där, ska nog göra lite kvällsmat nu och sen sätta mig där igen,härligt härligt!

Här kommer lite bilder

               

           

Mysigt eller hur!

Gomorron

Gomorron!

Oj va skönt jag har sovit, nu börjar man känna sig som människa igen, så skönt! Idag vet jag faktiskt inte vad jag har för planer, kanske åker förbi stan en sväng, är lite shoppsugen, sen har jag tänkt åka inlines behöver verkligen min träning nu, ska försöka och inte ge upp, har lätt för och göra det och kommer med massa ursäkter hela tiden, typiskt mig!

Nu ska jag äta min goda frukost och dricka massa kaffe!



Hörs senare!

Film&Popcorn

Gud vad gött det var och åka inlines, har verkligen saknat det, ska åka varje dag nu (bra träning) hoppas bara det kommer och vara bra väder hela veckan! åkte förbi videobutiken och hyrde filmen Australia har hört att den är riktigt bra, jag är nog den sista i detta land som inte sett den, så nu blir det att lägga sig i soffan med popcornskålen och massa saltapinnar!

                                                                          



Ha en bra kväll!
Kramar

Åka inlines

Suck blev inge fika hos Linda, på eftermiddagen kände jag mig dålig så orka inte åka till henne, det var synd för hade verkligen sett framemot och träffa henne, har ju inte träffat henne på länge nu, men får se om vi kan träffas till veckan, hon jobbar heltid och är alltid upptagen så hoppas det finns någon lucka iaf! Var en sväng förbi mamma och drack kaffe, så nu är man hemma och är helt rastlös. Ska nog ut och åka inlines så fint väder så man får passa på....

Hörs senare




                                                                

Trist väder

Godmorgon!

Vakna för inte så länge sen, känner mig trött än, kommer ta några dagar innan jag känner mig helt pigg, men bara och vila ut och ta det lugnt med allt! Inte blev det bättre när jag tittade ut och såg att det regnade, så typiskt nu när man är hemma, men hoppas det blir bättre väder till veckan!

Nu ska jag äta min frukost, sen så ska jag städa, ser ut som ett bombnedslag här hemma, hur ska man orka? men skönt sen när man är färdig. Ikväll ska jag till Linda och fika, har inte träffat henne på länge, ska bli trevligt sitta och snacka och njuta av den goda fikan.

Hörs senare sen!