Vill ha snö...

Nu är det dags att snön kommer, hatar detta eviga regn varje dag! Man får ju ingen julkänsla alls när det inte är någo snö! Känner att jag inte alls vill ha någo julpynt uppe, får ändå ingen julkänsla när det inte är någo snö! Nu ska ja skriva en protestlista till vädergud! Sen ska ja försöka sova!

Gonatt på er!
.....

Dagen har varit så tung, men snart är arbetet färdigt som vi har hållit på med ett tag så skönt! Känner att jag är utarbetad, har bara jobbat och jobbat den senaste tiden, men efter jul har jag tänkt vara lite ledig så jag hinner vila ut mig! Men ska väl inte klaga att man har jobb, finns dem som har det värre!


....

Godmorgon hoppas ni har sovit lika gott som mig! Känner mig helt mörbultad i kroppen efter gårdagen, usch! Idag är det första advent, har inte hunnit julpynta än men ska försöka göra det i eftermiddag. Hoppas bara snön kommer snart så man känner lite julstämming! 

 Önskar alla en riktigt god advent!
                                                   
Så otroligt fin låt...

Jobbit!!

Åhh herregud vilken jobbig dag det har varit. Har hjälpt Linda och Magnus och flyttat. Efter 8 timmars slip och släp med massa kartonger så är vi nu färdiga, trodde att det aldrig skulle ta slut! Är helt jävla slut i kroppen, känns som man blivit överkörd av en lastbil. Den dagen jag kommer och flytta så ska jag anlita en flyttfirma den saken är säker!


Money money..

Kom hem för en stund sen, dagen har verligen gått fort! Efter jobbet åkte jag till stan en sväng, men jag orka bara gå i två affärer sen palla jag inte mer. När man jobbar så här mycket som jag gör så orkar man inte göra så mycket efter jobbet! Har inte varit mycket ledig sen början av oktober, visst det blir bra med pengar men ibland så funderar man om det är värt det. Får nog erkänna att jag älskar pengar!

.........


Är så jävla trött på ALLT! Att vissa människor kommer in ens liv och sen bara vips så är dem borta, att vissa kan vara så jävla känslokalla, att vissa inte förstår att man har fullt upp när man har 2jobb, Att vissa inte bryr sig, att vissa bara "tror" att det är så, att vissa blir avensjuka för nån annans framgång, att vissa måste förstöra för andra för att själva må bättre, vad fan är det för människor egentligen???

Ni som känner igen er på beskrivningen så säger jag bara..


 

Jobbit!!

Nu har jag verkligen inte bloggat på länge, har inte haft tid. Jobbat så mycket på sista tiden och ännu mer ska jag jobba, får bara ångest när jag tänker framåt. From imorgon kommer jag jobba 8dagar i sträck och ännu mer kommer det bli efter det! Vet inte riktigt hur jag ska orkar det men ska kämpa på! Skönt sen när man får lön!
Nu ropar sängen efter mig, ska upp tidigt, får blogga mer imorgon!

Kram