Iväg och shoppa

 



Ska åka till Örebro och handla massa höstkläder. Hoppas bara jag hittar någo riktigt fint. Har ju ett fett bankonto förtillfället så det blir att bränna massor med pengar! Dags att klä på sig, mamma kommer och hämtar mig snart!

Hörs sen!

 

Gomorgon!

Uppe med tuppen! Har fått låna en dator så jag kan blogga lite, kan ju inte låta bli och skriva lite. Idag är det löning *LER* en fet sådan. Vissa har ju ett bra betalt jobb. Så det blir att shoppa massor med höstkläder, ska försöka hitta ett par snygga stövlar också! Jag som har så många skor! En riktig skoälskare!
Nu måste jag iväg!

Ha det så bra ska försöka hinna blogga mer under dagen kramar!

Gomorgon söta läsare





Sitter här och dricker mitt goda morgon kaffe, försöker vakna till liv men ögonen vill inte riktigt öpnna sig. Ska strax hoppa in i duschen, åhh så skönt!
Hörs snart igen!

Godmorgon kära läsare

Hoppas ni har sovit lika gott som mig. Har verkligen sovit som en stock och känner mig utvilad,skönt!Hade värsta konstiga drömmen, att det stod små söta dinosaories i mitt vardagsrum och käka upp mina blommor sen så börja dem spela mitt på mitt xbox och ville ha hjälp hur man spelar harry potter. Helt sjukt, tur att det bara var en dröm! Nu ska jag äta min goda frukost och dricka kaffe.
Hörs sen!




Hoppas du kommer..

Igår så pratade jag med en gammal arbetskompis Annsofie. Hon ska ev. komma och hälsa på mig nu oktober. Sist hon va här så hade vi så otroligt roligt. Vi festa och pratade om allt mellen himmel och jord. Det blev inte så många timmars sömn, Shit va kul vi hade! Jag hoppas verkligen hon kan komma hit. Har saknat dej mycket vännen! Här är lite bilder från sist hon va här...


Yeahh partybrudar


Så gott me vin


Törstig..


Black Tower we like alot

Shoppa lite...




Äntligen fredag åhh vad jag har längtat. Har ej bestämmt mig än vad jag ska hitta på för roligt än!Blir nog film hela helgen och bara ha det gött!
Ska snart till stan och shoppa lite, behöver ett par nya mjukisbyxor men har inte hittat än såna som jag vill ha.

Hörs sen!

Fikatime

Idag har min syster och hennes barn Hampus och Isabelle varit och hälsat på, alltid lika trevligt när dem kommer, man blir som barn på nytt när man får busa med barnen. Blev som vanligt massa god fika och cola.
Nu när dem åkt iväg så ska jag sitta framför datorn och försöka söka lite jobb. Wish me good luck!

Hörs ikväll!


Myskväll...

Åhh jag ska verkligen ha en myskväll för mig själv. Har hyrt 2 filmer The haunting och I taket lyser stjärnorna hoppas dem är bra! Köpt massa godis och chips mmm så gott det ska bli.

Ha en bra kväll!

 

   

Kalas




Idag ska vi fira mamma som fyller 62år och min systers dotter Fanny som fyller 3år, shit va tiden går fort inte länge sen man var på BB och häslade på henne. Ska verkligen bli trevligt och få träffa alla syskon, det var ett tag sen. Har ej hunnit köpa någo presenter än, men ska iväg till stan och se om jag hittar någo fint till dem båda. Mamma har redan allt så blir nog att ge lite pengar så hon får köpa vad hon vill. Nu har jag en anledning och gå in i leksaksaffären, är så himla roligt och gå in dit och titta på massa leksaker, blir nog någon rolig leksak eller pussel till Fanny. Måste fixa iordning mig nu.

Hörs ikväll..