Shoppat


Nu har man kommit hem efter en shoppningsrunda, blev att man handla lite ändå, kunde inte låta bli när det är rea! Köpte egentligen sånt som jag inte behöver men allt var så billigt! Så jag är rätt nöjd med alla köp!

Klocka&halsband 75kr Alberts guld


Sminkpåse&blommor 49kr H&M



Smycken 120kr Ur&Penn


Örhängen 99kr Gina tricot



Var tvungen och testa några av örhängen när jag kom hem

 

Klockan



 

Slappar dag


Snart är helgen över, har gått fort som vanligt. Har bara tagit det lugnt och bara slappat! Hatar söndagar finns verkligen ingenting och göra! Ska snart knalla iväg hem till mamma och hälsa på, sen ikväll kommer Madeleine hit och fikar.

Här får ni lyssna på en skön låt!

Armin van buuren- "Fine without you"





Gomorgon

Äntligen morgon, känner mig faktiskt på strålande humör, det är ju fredag! känner att dagen kommer och bli kanon! Syster kommer hit och fikar sen, får se sen vad man hittar på för någo roligt!


Gomorgon...

Hoppas ni har sovit lika gött som mig, har inte sovit så många timmar men tillräckligt för och vara så här pigg! Ska snart iväg och hjälpa syrran och fixa klart allt i festlokalen, hon ska ha sin 30årsfest imorgon. Ska blir så otroligt roligt! Massa god mat och dricka. Hon fyller år idag så får passa på och gratulera henne här på bloggen!


                    GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER PÅ 30ÅRSDAGEN
                   






                                  


Pizza..


Nu blir det pizzatime, är så jäkla hungrig. Har inte hunnit laga någo mat idag och jag hatar verkligen stå vid spisen så det blir att man äter massa skkräpmat hela tiden, får passa på nu och äta upp allt onyttigt som man har här hemma för nästa vecka blir det ändring på matvanorna!

 

Trevlig dag med syskonen...


Har varit på stan och shoppat med mina syskon Henna och Heidi, alltid trevligt och träffa sina syskon. Shoppa bara lite småsaker som jag behöver till 30årsfesten på lördag.

Jag&Henna


Heidi



H&M och Lindex



Väska Kappahl 149kr

Fikatime..


Har varit hos mina föräldrar och hälsat på. Dem är alltid lika glada. Mamma har alltid någo gott och bjuda på till kaffet. Älskar deras katt Bubbeni (finskt namn) han är nog världens sötaste katt!

 







Grattis gumman!!

Nu har vi firat Linda som fyllde 26år, blev massa god fika och massa snack! Var trevligt och träffa henne, var länge sen vi träffades! Hon blev jättenöjd med sina presenter!





                                     
                                              Nallen är så söt
                         



                                       

Härlig morgon!


Gomorgon! Hoppas ni har sovit lika gött som mig. Älskar verkligen och få sova ut och veta att man är ledig hela dagen,kan inte bli bättre! Lika kallt ute fortfarande, man kan inte vara ute ens,näsborrarna fryser sig fast! Men ska inte klaga nu länge sen vi hade en sån här kall och fin vinter!

Nu ska jag dricka mitt goda morgonkaffe och bara njuta att jag är ledig!
Ska färga håret senare sen..


Äntligen funkar kameran!!


Om ni fattar va skönt det är att jag kan använda min kamera igen, går ju knappt och blogga när man inte kan ta några bilder eller bloggen blir så trist och läsa när man inte har några bilder! Så i forstsättningen kommer jag blogga mera och hoppas alla mina söta läsare kommer tillbaka!

Nu har jag tänkt kolla på film, är ju ledig imorgon också så kan sitta uppe hela natten om jag vill


Den blå lagunen
1 och 2 men den första är ju helt klart bäst, vet inte hur många gånger jag har kollat på dem men dem är ju så otroligt bra!


Shoppning...

Jaa äntligen min kamera funkar nu!! Dagen har gått så fort, inte konstigt med tanke på att jag vaknade så sent! Var en sväng på stan och shoppa lite, men hitta inte riktigt allt ja vill ha. Får vänta ett tag till när sommarkläderna har kommit, då blir det att shoppa massor!

Jeans från Only 399kr


Kavaj 100kr på rean Only