väldigt lika

 
härligt

Nu när hösten har kommit så vill jag resa bort till ett varmare land! Skulle behöva ny energi efter att ha jobbat hårt hela sommaren! Får se till att jag vinner på lotto om mina drömmar ska gå i uppfyllelse!
Hawaii, Bahamas,Thailand skulle inte sitta fel!


            

vill ha

Nått som jag har viljat göra länge är silikonbröst! Jag är nöjd med min storlek som jag har nu, men vill bara fylla upp dem! Dock så är det pengar som fattas annars hade jag gjort det för längesen! Förstår inte varför så många har emot sillisar, så länge man själv är nöjd och trivs med det så är det upp till var och en bestämma över sin kropp! Jag har ALDRIG brytt mig om va folk har för åsikter om mig och kommer aldrig och bry mig heller! Vi finska brudar är starka! Finns det någo värre än svenska avensjukan!


Sista dan på ledigheten

Min 10 dagarsledighet är slut, jävlar vad dagarna går fort! Åker iväg imorgon och ska vara borta 10 dagar! Det är mitt sista pass på mitt 7 månaders vikariat! Jävlar vad tiden går fort! Har packat klart och fixat massa småsaker!

Hörs sen

myspys

Har tvättat och haft massa småsaker och göra idag! Nu resten av kvällen vet jag inte vad som händer, har tänt massa ljus och sitter och njuter i soffan!


 

Häftig bild!!

söka jobb

Har suttit nu hela morgonen och kollat efter jobb, finns ju inte så mycket jobb man kan söka eftersom alla jobb som finns här ska man ha en utbildning till! Har hittat några jobb som jag ska söka till, jag har redan en bra CV klar så det går fort och skicka iväg ansökningarna!

Idag har jag jobb ute på sjön och trivs bra me det. Bra lön och bra arbetstider, men nu till hösten så går mitt vikariat ut, sen vet man inte hur mycket jobb det blir så måste ha en plan B om det inte blir så mycket jobb där! Måste ju få lön varje månad för att klara mig! Arbetförmedlingen var ju inte till så stor hjälp när jag var där igår. Ska bara dit och anmäla mig som arbetssökande när mitt vikariat går ut! Sen så måste man hela tiden söka jobb även fast man är vikarie! Tycker Amf aldrig har varit till stor hjälp när man går dit, alla som jobbar där verkar inte veta nått när man frågar dem, dem har aldrig hjälpt mig och hitta något jobb utan jag själv har alltid hittat mina arbeten själv! Så det gäller och vara alert hela tiden, och så fort jobb dyker upp så är det bara att skicka anökan!
Det suger verkligen att inte ha fast arbete!! Hade fast arbete för några år sen, men sa upp mig för jag var så trött på skiten! Men hade kanske varit bättre om jag hade tagit tjänstledigt, men man lär sig av sina misstag!!

 

 

så snygga

Dessa snygga stövlar skulle jag vill ha, visst är dem snygga!


filmkväll

Då va kvällen här igen, dagarna går så himla fort! Som sagt i dag var jag på arbetsförmedlingen och prata, dem kunde inte hjälpa mej så mycket mer än att jag ska dit mitten av oktober och anmäla mej som arbetssökande, hatar verkligen när man inte vet hur det blir med jobb framöver, hela tiden vara orolig för sin ekonomi!

Nu ska jag slå på en bra film och frossa i mig massa chips!!


Egobild från idag...gomorgon

Sitter vid köksbordet och dricker mitt goda morgon kaffe, regnet bara öser ner, hösten kommit!

Idag har jag massor att göra. Ska till arbetsförmedlingen och prata så får se vad dem säger. Sen ska jag iväg och sola sen hem och städa och packa!


Hörs senare sen!

arg

Hur tänker 5% av Sveriges befolkning?!?! Ja det kan man undra efter att ha röstat in sverigedemokraterna in i riksdagen! Vill inte ens tänka på vad detta kommer och få för konsekvenser, bra är det iaf inte!

Och hur kan man rösta på Moderaterna? Jag förstår inte deras politik, sparka på dem som redan ligger ner! Fattiga blir fattigare och rika blir rikare! Vet dem ens vad välfärd är??
Folk får inte bli sjuka, folk blir utförsäkrade!!

Jag undrar hur Sverige ser ut om 4år!


Jag är Sosse, har alltid varit och kommer alltid vara!!
Länge leve socialdemokraterna!

     

val

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det val! Jag hoppas verkligen att röd/gröna vinner! Hoppas alla i Sverige röstar mot en bättre framtid!


mysdag

Dagen har gått fort som vanligt! Varit på kalas hos syrran, henns dotter Fanny fyllde 4år! Va mysigt och träffa släkten och så klart var det gott med syrrans goda fika! Tyväär så är min kamera cp så kunde inte ta några kort!

Kvällen har jag spenderat hos Linda och Magnus vi har haft tacokväll, riktigt mysigt!

Snart ska jag hoppa i säng är så trött!


Sov gott!


 Hoppas Sossarna vinner valet imorgon

dags att blogga lite

Kände att det var dags att blogga lite, bloggtorkan har jag haft ett tag nu mycket pga av att jag inte haft tid. Jobbet tar all tid sen när jag väl är ledig så har jag massa andra saker hela tiden och göra!

Ska strax börja städa ser ut som ett bombnedslag här hemma så kommer ta några timmar innan jag är färdig, sen blir det stan en sväng med syster och till kvällen blir det fredagsmys med massa gott och tända ljus!

Love

Den här snygga jackan har jag beställt! Dock får jag vänta 2veckor innan jag får den!