söka jobb

Har suttit nu hela morgonen och kollat efter jobb, finns ju inte så mycket jobb man kan söka eftersom alla jobb som finns här ska man ha en utbildning till! Har hittat några jobb som jag ska söka till, jag har redan en bra CV klar så det går fort och skicka iväg ansökningarna!

Idag har jag jobb ute på sjön och trivs bra me det. Bra lön och bra arbetstider, men nu till hösten så går mitt vikariat ut, sen vet man inte hur mycket jobb det blir så måste ha en plan B om det inte blir så mycket jobb där! Måste ju få lön varje månad för att klara mig! Arbetförmedlingen var ju inte till så stor hjälp när jag var där igår. Ska bara dit och anmäla mig som arbetssökande när mitt vikariat går ut! Sen så måste man hela tiden söka jobb även fast man är vikarie! Tycker Amf aldrig har varit till stor hjälp när man går dit, alla som jobbar där verkar inte veta nått när man frågar dem, dem har aldrig hjälpt mig och hitta något jobb utan jag själv har alltid hittat mina arbeten själv! Så det gäller och vara alert hela tiden, och så fort jobb dyker upp så är det bara att skicka anökan!
Det suger verkligen att inte ha fast arbete!! Hade fast arbete för några år sen, men sa upp mig för jag var så trött på skiten! Men hade kanske varit bättre om jag hade tagit tjänstledigt, men man lär sig av sina misstag!!

 

 

Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


        Komma ihåg dig?