dag 03

Dag 03- Mina syskon

Oj vet inte riktigt hur jag ska börja här. Har haft 12st syskon, 2st har tyväär gått bort. Idag har jag 10st syskon. 5 helsyskon och 5 halvsyskon. Alla förutom 3 bor här i Karlskoga, vi försöker träffas så ofta det bara går vilket inte alltid är det lättaste med tanke på att alla jobbar och har barn. Har 19 syskonbarn!
Alla mina syskon och syskonbarn är guldvärda!

dag 02

Dag 02- Mina föräldrar

Båda mina föräldrar kommer från Finland. Dem flytta hit till Sverige början på 70-talet. Pappa fick jobb inom industrin och mamma fick jobb som städerska. Innan dem träffades så hade mamma redan 6 barn. När hon träffade pappa så fick dem yttligare 7 barn, så man har ett par syskon haha! Idag jobbar pappa kvar på samma ställe som han har gjort i 35år och mamma är sjukpensionär. Dem bor kvar här i Karlskoga och njuter av att alla barnen är utflygna! Dem ställer verkligen upp för oss alla barnen ovasett vad vi behöver hjälp med!

Världens bästa föräldrar!

   Brölopp 1974

10 dagar med bloggen

Tänkte köra en rolig grej här i bloggen ((som redan alla andra bloggar redan gjort))

10dagar med bloggen är att man varje dag kör ett nytt  förutbestämt ämne. Tror det kan bli kul och förhoppningsvis lär ni känna mig lite bättre!


Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Mina föräldrar
Dag 03 - Mina syskon
Dag 04 - I min handväska
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Det här upprör mig
Dag 07 – Det här får mig att gråta
Dag 08 – Min favoritplats
Dag 09 – Den här månaden
Dag 10 - Det här åt jag idag


Börjar vi med: Dag 01 - Om mig

Har alltid haft svårt och beskriva mig själv, men ska göra så gott jag kan.
Heter Hanne är 27år och bor i Karlskoga, här är jag både född och uppvuxen.
Jobbar ute på sjön sedan 6år tillbaka vilket jag trivs väldigt bra med! Är väldigt snäll,lite för snäll vilket vissa människor kan utnyttja. Har lärt mig säga nej!

Står för mina åsikter och säger vad jag tycker (vilket kan sticka i vissas ögon).
Är lite för envis och ska alltid ha rätt, vilket jag inte har!
Hatar falska/elaka människor som går bakom ryggen och vågar inte stå för sina handlingar, som sedan låtsas vara trevliga och slicka en i röven, såna människor visar jag verkligen ingen respekt för! Förr eller senare slår det tillbaka mot er själva!
Annars gillar jag Sport,musik,shoppa,vänner och allt som gör livet värt att leva.

Detta var lite kort om mig, finns så mycket mer och skriva men tycker detta var det viktigaste!

Kramar!

Bloggtorka

Nu var det länge sen jag skrev här, har verkligen inte haft tid att blogga. Jobbar mycket, sen har jag haft fullt upp med annat! Är hemma från sjön och njuter av ledigheten, för snart börjar den tuffa sommaren, då det är högsäsong på båten. Då är det fullt fart varje dag och massa bäddar och bädda! Sen ska vi få ny städbolag från svenska och finska sidan och det kommer ju ta tid innan dem lär sig allt, så det kommer bli tufft!

Åker till sjön nu på tisdag igen och ska jobba 1vecka, skönt! Sen är jag bara ledig 4 dagar så ska jag tillbaka igen och jobba 11dagar! Kommer bli tufft men Klirr i plånboken!


Nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp kaffe och njuta av solen!


Kram!