tjhoo

Jahopp då dagen snart slut, har städat, plockat och donat här hemma, alltid lika roligt! Dax att tända massa ljus och ta fram godisskålen och lägga sig i soffan och bara ha det gött! Thats the life!

Natti på er!

hemma

Då är man äntligen hemma, så skönt! Ska ju jobba nästan hela september och oktober så det blir mycket jobb framöver, blir bra med pengar! Blir att vila och bara ha det gött nu när jag är hemma! Fy va sliten man kommer vara sen i vinter, men vill man ha pengar så får man jobba för det!!

shoppat

Har nätshoppat lite, hitta massa snyggt från H&M

Kängor
Armband

4-pack armband
4-pack armband
Nagellack

suck

Då har nästan hela ledigheten gått, bara 3dagar kvar sen ska man iväg till sjön igen! Dagarna går alldeles för fort, man hinner verkligen inte med allt som man vill! Första dagarna när man kommit hem går till att sova så man blir som människa igen, för man är så jäkla trött och irriterad på allt! Nästa gång jag kommer hem, alltså slutet på agustig så är sommaren redan slut, och inte har man gjort något roligt på hela sommaren, inte ens gjort någon resa som var planerd, suck! Ska ju försöka vara ledig lite längre nu när jag kommer hem så jag hinner vila ut mej och kanske hinna med saker som man inte gör annars!
Ibland önskar jag att man va miljonär och levde lyxliv så man kunde njuta av livet men inte skulle man bli lyckligare av det?!?!

mys vid husvagnen

Igår var jag vid husvagnen med familjen och hade det mysigt, blev grillat och massa god fika! Sen blev det massa gos med sötaste Nils!

Mammas goda mat


Fika

Heli&Nils

Mamma&NilsPappa&Pekka bygger bastu

Snart är bastun färdig

Mammas fina rabatter 

trött trött

Hur mycket man än försöker sova så blir man bara tröttare, kroppen hinner aldrig vila ut sig innan man ska på jobb igen. På jobbet är man stressad hela tiden för det är så mycket hela tiden, men nu är det sista passet på schemat sen får jag själv bestämma hur mycket jag vill jobba, så skönt! Vill jag vara ledig några veckor så är jag det, vill jag jobba mer än heltid så gör jag det, men efter den här jävla tuffa sommaren så ska jag vara ledig lite och vila ut mej för hela hösten och vintern kommer vara lika tuff! Men som sagt så älskar jag verkligen mitt jobb, som vissa säger, du har världens bästa jobb och det stämmer!


                                                                                                                

 

äntligen hemma

Då har man äntligen kommit hem, såå skönt! Var så trött igår så jag somna direkt när jag kom hem! Är helt seg i kroppen, inte så konstigt efter 1200 bäddar på 10dagar *pust*. Helt sjukt egentligen hur mycket man klarar av!
Men nu är man ledig 10dagar så jag hinner vila ut mig!
Nu blir det massa kaffe så man vaknar till liv sen ikväll blir det fika med bästa.


snart hemgång

Då har man bara 3dagar kvar av passet sen ska man hem! Som vanligt har vi haft mycket och göra varje dag, både morgon och kväll! Är så himla trött! Ska bli så skönt att få komma hem och sova i sin egna säng!
Dax att knalla ner till hytten och sova så man orkar komma upp imorgon bitti!

Gonatt å er!