den bästa

Yes Figge fick stanna kvar, han är absolut den bästa av alla! Alla andra kan slänga sig i väggen!!


helg

Bästa dagen på hela veckan, åhh så underbart! Idag blir det bara lugnt, ska iväg och sola, behöver få lite färg! Sen ikväll blir det invadera soffan och kolla på Lets dance! Min favorit är kvar än och tror han går ända till final!
Nu måste jag iväg till bussen!


Hörs sen!

inte roligt

Har Oönskat folk inne på min blogg som jag verkligen dont like!

Men wtf vem bryr sig, är du så intresserad av mitt liv så får jag väl underhålla dej!!


What goes around cames around sug på den!!!

så bra

Bästa reklamfilmen på länge. Fallande änglar som ramlar ner från himlen pga av en underbar doft!
Ni måste kolla!!

ny vecka

Ny vecka nya tag. Helgen har gått fort som vanligt! På onsdag åker jag till sjön igen efter 3veckors ledighet, har varit så skönt att vara ledig ett tag och vila upp sig! Verkligen behövligt! Tänkte vandra ner till stan snart och handla lite småsaker som jag behöver! Ska bara dricka upp mitt kaffe!

hörs sen!

träna

Nu ska jag ut på långpromenad på 1timma sen blir det upp på cykeln 30 min *pust*

handlat lite

Min motinscykel gick ju sönder igår, så var tvungen och köpa en ny idag! Hitta en riktigt billigt på ÖB, den kanske inte är den bästa men duger åt mig! Så nu kan jag fortsätta min träning här hemma! Hitta lite tröjor på rean också, det var halva reapriset, vilket min plånbok verkligen gillar!


Wear It 70kr/styck



Hoppas bara jag kan montera upp den..

träna igen

Enligt dieten som jag nu kör så får man inte dricka kaffe, vilket jag verkligen inte klarar mig utan! Så ska ändra lite, så ska äta kvällsmat efter kvällsträningen och så att jag får dricka hur mycket kaffe jag vill! Jag tränar 2ggr om dagen. Morgon och kväll! Snart är 2:a dagen avklarad och det är tufft! Snart dags att hoppa upp på motionscykeln igen!


träna

Nu ska jag cykla på motionscyklen blir 50min! Efter det blir det lunch!

1:a dagen avklarad på dieten

Idag började jag min hårda diet, det har gått bra men har varit jobbigt med tanke på att jag har varit så hungrig, det kommer ta några dagar innan kroppen har vant sig att inte få så mycket mat! Men jag ska kämpa på, bara 13 dagar kvar *pust*
Har precis cyklat på motioncykeln 40min, så nu blir det kvällsmat!

Fullkornsris,advokado, halv äpple