kommer bli tufft


imorgon börjar jag

För 3 månader sen så började jag träna/banta, höll på i 4veckor sen orka jag inte mer, och började om i gamla vanor! Lyckades då tappa några kilon! Nu har jag bestämt mig för att försöka gå ner i vikt med en sträng diet som pågår i 2veckor! Då ska man ha tappat minst 7kg! ((Hitta dieten på Linda Rosing blogg)) Jag ska fan lyckas nu och inte ge upp! Börjar imorgon!

Här är dieten


1.
07:00 1kopp svart kaffe halv banan 1glas vatten.


2.
07:15 1h promenad

3. 08:15 1kokt ägg halv advokado halv grapefrukt 1glas vatten


4.
10:00 1riskaka

5. 12:00 tonfiks 1dl råris 1glas vatten

6. 14:00 1äpple

7. 16:00 1riskaka

8. 18:00 samma mat som lunchen 1 glas vatten

9.  20:00 cykla på motioncykeln 40min

10. 21:30 1dl råris 1glas vatten

Ny vecka

Då är det måndag och absolut den tråkigaste dagen på hela veckan! Helgen gick alldeles för fort! Har inga planer för dagen bara vara och ta det lugnt, skönt! Nu ska jag dricka en kopp cappuccino!

Måste tipsa om denna goda pulver cappuccino, man blandar en påse i varmt vatten sen kan man tillsätta grädde så blir den riktigt god!


     

så söt

Idag har jag fått besök av söta Nils! Gosa med han riktigt mycket! Så söt och go!















myshelg med busungarna

Igår var jag barnvakt åt busungarna Isabelle och fanny, vi hade det riktigt mysigt med massa gott!

Här kommer bilder...





Nyduschade


Måla deras naglar...




Favoritfilmen Bratz


Gott med cocosbollar...

trött

Är trött efter rundan på stan, det kliar alltid i fingrarna när man är på stan så handla lite småsaker! Visar sen! Nu ska jag äta kvällsmat är så hungrig!


Älskar den här pizzan...

till stan

Nu ska jag knalla ner till stan för en fika med Linda, blir nog att shoppa lite oxå!

Hörs sen!

gott med munkar

Det var riktigt skönt och sola, känner mig lite fräschare! Efter solningen åkte jag hem till mamma som höll på och baka munkar, hennes munkar är såå goda! Självklart så bjöd hon på kaffe oxå! Nu sitter jag här hemma med massa tända ljus och ska bara ha det gött!

Bilder från mammas bakning....

Innan dem ska kokas...


Duktiga Mamma
     




Dem ska kokas i några minuter...



Klart..*mums*

shoppat

Idag har jag varit i karlstad och shoppat, Alltid lika trevligt och slösa pengar,nästan allt var på rean så det blev ganska billigt!

Stövlar från skopunkten


Plånbok Gina Tricot


Smycken Kappahl


Snygga till sommaren H&M

blivit moster

Åhh igår blev jag moster till världens sötaste Nils. Han kom 5 veckor för tidigt! Både han och syrran mår jättebra! Dem ska stanna kvar några dagar på BB. Längtar tills jag får träffa dem! Imorgon ska jag in till stan och handla söta bebiskläder!

gomorgon

Igår så var jag hemma hos Linda och Magnus och hade tacokväll! Jag som verkligen älskar tacos, det bästa som finns! Efter det så blev det massa snack och film!

Här kommer bilder...

Linda,Magnus och Calle


Mums så gott


Bästa Linda


Magnus och Calle ( tvinga dem o vara med på bild)


God efterrätt

gott

inge trött

Är inge trött alls även fast klockan är så här mycket! Det är lätt att man vrider på dygnet när man är långledig! Men va fan, vem har sagt att man måste lägga sig kl 22:00 bara för att! Jag är ledig imorgon och har inget planerat så kan lika gärna vara uppe en stund till!

Jag lider verkligen med dem som jobbar måndag-fredag 7-16! Jag har själv gjort det före jag börja jobba på sjön, och kommer ALDRIG mer göra det igen! Sjölivet är så otroligt spännande, det händer någo hela tiden och så träffar man på så mycket olika människor, vilket man aldrig skulle göra iland! Man behöver aldrig stressa med att ta bussen eller cykla till jobbet, bara kliva utanför hytten så är man på jobb! Vi jobbar 10.5h/dagen vilken är otroligt tufft, efter arbetsdagen är slut så är man så trött, man går och lägger sig på en gång sen ska man upp tidigt igen på morgonen! Men när man väl kommit hem och ska vara ledig 10dagar så är det så himla skönt och bara få sova ut och bara vara!

JULEN

Har ju som sagt inte hunnit blogga så mycket på sista tiden, så tänkte visa lite bilder från julen!








Mamma,Pappa ,Henna, Hampus


Syrran Heli höggravid, Fanny och Isabelle


Mamma&Pappa



Syrran Heidi,Jocke och Hugo


Henna,Jan,Hampus


Josefin med Fanny och Hugo



Jag och Jultomten


kaffekväll

Då är det fredagkväll, funderar på om jag ska ta mig en grogg eller koka kaffe, svårt val! För några år sen hade det defenitivt blivit en stor grogg men idag är man gammal och det är inte lika kul och festa! Har tappat suget rejält, men det beror väl på att man festa mycket när jag var yngre! Det blir nog en kopp kaffe och några goda kex! Kanske bloggar mer senare sen!

Kram på er!