ingen bra dag

Usch är verkligen inte på humör idag, har fått flunsan typiskt att man ska bli sjuk nu när man är ledig! Blir att knapra i sig nässpary och alvedon i några dagar så blir det nog lite bättre!
Är fortfarande så himla trött, fast jag sovit lite för mycket, jobbet tar kål på mig, men det blir lättare sen till hösten när det är lågsäsong!

Ska börja städa nu och sen vänta på att syrran ska komma förbi!


myspys

Va på Kgafesten och hade det trevligt med syskonen och barnen. Sten&Stanley va bra men Petter var lite bättre:)
Bättre väder kunde det inte vara, blev massa gos med barnen och några glas vin!

Hampus,Isabelle,Heli,Mattis,Henna

Jag&Barnen







Henna&Nils


Mums


Älskade Nils

 

tacokväll

Usch vad dagarna går fort när man är hemma, åker på jobb på lördag igen! Känns som jag kom hem igår och idag är det så fint väder ute, typiskt att solen ska komma nu när man ska åka!

Igår hade jag tacokväll med Syrran&Mattis, så mysigt! Söta Nisse charma som vanligt. Han är redan 5månader,tiden går så himla fort! Nu kan han vända på sig och greppa i saker. Han älskar att rycka i mitt hår!













grillkväll

Kom just hem från syrran, har varit där och grillat och fikat, mums så gott det var! Synd bara att det var så kallt att vi inte kunde sitta ute!

Här får kommer massa bilder...


Mästerkocken Janne

Mums så gott



Efterätt



Blev en god cider oxå...


Mattis,Heli&Nisse


Pekka&Nisse
 

Nisse

Henna,Mamma,Pekka




Söta Tyson

myskväll

Ikväll var jag hos Linda och hade en liten tjejkväll. Sandra och hennes söta dotter Wilona var med också, så mysigt! Är fortfarande proppmätt efter all mat! Tack för kvällen brudar!

Från v. Linda Wliona Sandra Jag



Sandra&Wilona