only to you

Det här är till en speciell person som är så himla snäll och omtänksam, du vet vem du är!
njuter

Blää vilken dag det har varit eller man ska väl inte klaga för mycket, finns ju dem som har det mycket värre och måste jobba i den här värmen! Själv har man städat, sen var jag på stan och handla kläder på rean! Alltid lika trevligt och slösa pengar, not!
Nu ska jag sätta mig på balkongen och dricka rosevin och bara njuta, har massa saker som snurrar runt i huvudet som jag måste tänka igenom, och vilka saker det är får ni inte reda på! Här på bloggen kan man verkligen inte skriva vad som helst, som sagt har oönskat folk här inne!!

Skål på er!

ingen bra dag

Usch är verkligen inte på humör idag, har fått flunsan typiskt att man ska bli sjuk nu när man är ledig! Blir att knapra i sig nässpary och alvedon i några dagar så blir det nog lite bättre!
Är fortfarande så himla trött, fast jag sovit lite för mycket, jobbet tar kål på mig, men det blir lättare sen till hösten när det är lågsäsong!

Ska börja städa nu och sen vänta på att syrran ska komma förbi!


myspys

Va på Kgafesten och hade det trevligt med syskonen och barnen. Sten&Stanley va bra men Petter var lite bättre:)
Bättre väder kunde det inte vara, blev massa gos med barnen och några glas vin!

Hampus,Isabelle,Heli,Mattis,Henna

Jag&BarnenHenna&Nils


Mums


Älskade Nils

 

hmm

Jaa äntligen är man hemma nu! Usch va tågresan va jobbig, som en kokande bastu! Ännu värre är det i lyan nu när man har sol hela dagen mot vardagsrummet!
Ska kolla på film nu och käka chips, skönt att få sova ut imorgon!

Natti!

hemgång

Idag ska man äntligen hem. Har varit så mycket och göra så det finns inte med på världskartan hur trött jag är! Men nu är man ledig 10dagar, ska bara ha det gött och bara vara! Kanske blir några goda drinkar ute på balkongen och njuta! Ska iväg och städa hytten sen blir det att vänta tills vi kommer i hamn!

Hörs!!

hmmm

Ska åka på jobb imorgon, men orka säger jag bara!!! 10dagar ombord känns som flera år!! Skönt och komma hem sen o vara ledig lika länge!

Har varit som en duracellkanin idag och gjort 100 saker samtidigt städat,tvättat,tränat,handlat och massa annat! Tur att det har regnat annars hade jag inte fått någo gjort!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt
Hörs om 10dagar!!

Kramar

tacokväll

Usch vad dagarna går fort när man är hemma, åker på jobb på lördag igen! Känns som jag kom hem igår och idag är det så fint väder ute, typiskt att solen ska komma nu när man ska åka!

Igår hade jag tacokväll med Syrran&Mattis, så mysigt! Söta Nisse charma som vanligt. Han är redan 5månader,tiden går så himla fort! Nu kan han vända på sig och greppa i saker. Han älskar att rycka i mitt hår!

grillkväll

Kom just hem från syrran, har varit där och grillat och fikat, mums så gott det var! Synd bara att det var så kallt att vi inte kunde sitta ute!

Här får kommer massa bilder...


Mästerkocken Janne

Mums så gottEfterättBlev en god cider oxå...


Mattis,Heli&Nisse


Pekka&Nisse
 

Nisse

Henna,Mamma,Pekka
Söta Tyson

blää för vädret

Usch vilket tråkigt väder det är, regnar och blåser! Typiskt nu när man är hemma så måste man sitta inne och ruttna! Får hoppas på bättre väder till veckan så man hinner sola lite innan man sticker iväg till sjön igen!
Ikväll blir det grillning hos syrran, åhh så gott det ska bli! Nu ska ja ta hand om disken!

Kram på er!

myskväll

Ikväll var jag hos Linda och hade en liten tjejkväll. Sandra och hennes söta dotter Wilona var med också, så mysigt! Är fortfarande proppmätt efter all mat! Tack för kvällen brudar!

Från v. Linda Wliona Sandra JagSandra&Wilona

hejåhå

Då var man hemma igen efter ett kort pass på sjön! Nu är man ledig 10dagar och ska verkligen njuta och bara ha det gött! Hela sommaren kommer och vara tuff, så man får passa på och njuta av ledigheten!
Ska snart iväg till stan en snabbis och handla!

Här kommer en nytagen bild med mina röda slingor!