inte lätt

Nu har jag äntligen tvättat klart *pust*. Måste laga mat också men jag orkar inte och så ligger allt i frysen som tar evigheter att tina upp. Vet inte riktigt vad jag är sugen på, kanske thaimat med kycklingspett med jordnötsås eller så går jag till ica och handlar någo gott, men allt tar ju sin tid och laga! Vilka problem man har haha! Ska sitta och fundera en stund vad jag ska ha sen får man väl vandra ner till ica!

Hörs senare!

usch för tvättdagar

Håller på och tvättar. Hatar verkligen det, finns inge värre! Skönt sen när man är färdig! Medans jag väntar på att maskinen ska bli klar så ska jag kolla i nya H&M katalogen som kom idag och dricka en kopp kaffe!

lite brunare

Kvällen bara rusa iväg, men har haft en skön dag. Fixade ju mina naglar med nagelbandscreame och nagelolja som gör naglarna starkare, så nu får jag hoppas att dem blir bättre! Sen har jag suttit på balkongen och njutit av solen, nu är äntligen våren på väg, så himla skönt!

Lite färg har man fått men har solat mycket solarium...


nagelvård

Mina naglar skriker efter vård, dem är helt slutkörda nu efter vintern. Trasiga nagelband och sköra naglar,så fult! Nu ska dem få lite vård!

tacokväll

Igår var det tacokväll hos syrran, jag som verkligen älskar tacos åt så jag nästan sprack! 

här kommer lite bilder...


Henna&Heli står och fixar maten


*Mums*

Mamma gosa med NilsMattis&Isabelle


Henna,Hampus,Mamma och Heli


Jan&Nils

får se om jag vågar picera mig

Då var helgen över, går alltid lika fort! Ska snart iväg och sola sen ska jag ev. till frissan och picera mig i örat, har inte riktigt bestämt mig än om jag vågar! Först ska jag bara dricka upp mitt kaffe!


Hörs sen!

spadag

Vad har man gjort idag då? Jo det ska jag ta och berätta för er som är så intresserad av mitt liv, haha!

Har haft en liten spadag för mig själv.  Har solat, färgat håret och ögonbrynen(svart såklart) målat naglarna och så har fötterna fått sig en behandling också! Varit så skönt, så nu känner man sig några år yngre:)
 


så bra

Har varit på bio och sett Hotell gyllende knorren. Alla måste se den, så himla bra!