jobb!

Tired of the same shit every day, men äntligen ska man hem om 2dagar, har varit mycket varje dag och så har flunsan kommit tillbaka, inte roligt! Ska bara vara hemma 3dagar sen åker jag tillbaka till sjön igen och jobbar långt pass! Känns som man bor här på heltid, men jag har mig själv att skylla. Har själv valt att jobba så här mycket! Både nov och dec blir det mer än heltid!

Money makes me happy!


Nu ska jag knalla ner till hytten och vila en stund så man orkar jobba kvällen!


Kram på er!

tufft ibland

Då har man snart fixat klar allt, vilken tid det alltid tar hundra saker man ska hinna fixa före man åker! Bara moppa golven så är allt klart, skönt och komma hem sen när man vet att det är städat!
Ikväll blir det lite fredagsmys i soffan med pizza och godis, blir att komma i säng tidigt så man orkar komma upp imorgon!

                                                                                                           
                                                                                                         

music

Här kommer riktigt bra technomusik, blir man bra humör på vilket jag behöver!
Lyssna och njut
!

tacomys

Då är det bara 2dagar kvar sen sticker man ut på sjön igen, ledigheten har gått fort som vanligt! Har bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket, varit ute på landet! Får hoppas dem här 10dagarna på sjön går fort, så man får komma hem och bara vara!

Ikväll blir det tacokväll hos syrran, ska bli mysigt att träffa barnen som jag inte sett på en evighet!

MYS

Drömmen är att vinna massa miljoner:)

Då har dagen gått fort som vanligt, känns som man fan inte hinner med något nuförtiden. Blir så när man är borta så mycket och är trött när man kommer hem, känns som man bara sover och jobbar! Tänk om man hade ett pengarträd och bara plocka ner pengar och bara ha det gött! Men till helgen har Mange,Linda och Jag bestämt för att spela på hästar och försöka vinna storkorvan, tänk och vinna flera miljoner och bara leva lyxliv, perkele va gött! Haha som om det skulle hända, men drömma kan man ju:)

 Nu ska vi äta Lindas goa efterätt och kolla på weekendresor, lutar mot Helsinki!

Kramar!
Ibland får man höra saker så man tror öronen ska falla av,herrgud men vem bryr sej, finns folk te allt!

äntligen hemma

Då har man äntligen kommit hem från sjön, det var ett riktigt tufft 11dagars pass med massa stök&fylla nästan varje dag! Men tuff som man är så klara man av det! Nu väntar en lång ledighet på 11dagar, så himla skönt!
Vakna tidigt i morse och börja städa och tvätta, lätt att man blir rastlös när man kommer hem, svårt att varva ner, men tröttheten kommer efter några dagar!

Nu ska jag dricka mitt kaffe sen iväg o hämta tvätten!

Hörs!

tuffa dagar

Då är det 5dagar kvar innan man ska hem av detta långa pass, har varit mycket varje dag och helgen ska vi inte ens prata om,fullbokad med massa ungdomar! Inte går det bättre heller när man har en dunderflunsa som inte vill släppa men bara att kämpa på! Är ju äntligen  ledig i 11dagar sen när ja kommer hem, ska bli såå skönt efter att man har jobbat som en dåre en längre tid! Blir att bara ha det gött och inte stressa!

Nu blire kvällsmat sen sova, ska upp snart igen!

Natti på er!