love

blää för flunsan

Har inte haft någo lust och bloggat nu på ett tag, får se i fortsättningen om jag ska ha bloggen kvar. Känns som det kvittar, har ju haft den snart i 3år och känner att jag inte har så mycket och skriva om men får se hur det blir!

Då ska man iväg till kära sjön imorgon och jobba 11dagar, hur ska man orka när man har åkt på en dunderförkylning, bara och kämpa på och hoppas det blir bättre snart!

Massa kramar

hem snart:)

Imorgon ska man hem från älskade skutan, dagarna har gått fort. Har haft tunga dagar med bara massa fyllon som stökat ner! Är bara hemma 4dagar sen ska man till sjön igen för ett 11dagars pass! Snart dags att äta en bamsefrukost sen blir det sängen och sova några timmar så man orkar jobba kvällen!

Kram på er!

sjön igen

Då var det dax att åka ut på sjön igen, ska bli kul och träffa bästa kollegerna! Nu jobbar jag bara ett kort pass sen är jag hemma en kortis och jobbar ett låångt pass! Nu ska jag fixa det sista, åker snart!

Ha d bra!

snart hemgång

Då är det bara 3dagar kvar av detta tuffa pass, ska bli så skönt att få komma hem! Haft mycket passagerare varje dag så dagarna har gått fort! Är hemma en kortis sen bär det iväg till sjön igen! Snart knalla ner till hytten och försöka sova, blir mycket och göra imorgon bitti!

Natti på er!