äntligen skiner solen

Upp och fånga dagen! Solen skiner, fåglarna sitter precis utanför balkongen i trädet och kvittrar, äntligen är våren här och vi får hoppas att den stannar kvar! Dags att koka kaffe och sätta sig på balkongen av denna underbara dag!


helg

Ikväll blir det tackokväll hos dem bästa!
Tack för att ni finns!


Ha en fin kväll!
Läsvärda citat

Varje utgång är en ingång till något annat!


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen!


Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta!


Bakom låsta portar finns en lyckans land!


Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar!


Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på!


Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid!
shoppning

Har haft en toppen dag med massa shopping i örebro med mamma! Handla massa mys till lyan och kläder:)
Nu har man fått lite färg i badrummet, tröttna på allt vitt man hade där så nu är det färgglatt! Ny matta till vardagsrummet, passar bra till möblerna, min vita blev skitig efter några veckor bara! Sen sätta upp mina nya gardiner i köket. Behöver rensa mina garderober också sen är jag nöjd!


Ha en fin kväll!
helgen

Då var helgen över och snabbt gick det som vanligt! Varit uppe i kalledalen hela helgen och bara haft det gött! Så skönt att man är långledig nu, hoppas bara att det blir fint väder hela veckan så man kan sitta ute i solen och bara ha det gött!
Ha det fint!


                              

Snart hemma

Äntligen äntligen säger jag bara idag får man komma hem, fy satan va skönt! Trodde aldrig dagarna skulle ta slut. Har varit riktigt tungt nu med allt, så ska bli så härligt att få komma hem och bara ha det gött och få sova ut! Känner mej riktigt sliten, ögonen står i kors men men what to do?!?!?

Blir några dagars vila sen ska jag fixa och dona hemma! Iväg och handla massa nytt på ikea:)
Sätta upp nya gardiner och fixa balkongen, får passa på nu när jag är långledig, kul ska det bli!Dax för frulle sen bara några timmar kvar så står man där på landgången och skuttar ut i friheten:))Ha det fint!

halva passet kvar...

Då har man gjort hälften, bara hälften kvar dagarna går snabbt nu. Har varit ganska mycket varje dag med massa stök och fylla som vanligt, och massa annat knövel som man inte orka ens tänka på. Bara blunda för det! Kroppen är helt slutkörd och ryggen bara värker men bara kämpa så är man hemma snart. Känner hur kroppen skriker efter vila. Ska bli riktigt skönt med en lång ledighet på 2v. Har bara jobbat den sista tiden så den kommer behövligt! Blir att bara ha det gött och försöka tänka framåt!


Nu blir det frukost&Kaffe:)Ha det fint alla och ta hand om er!

jobbet igen då

Då var korta ledigheten slut och imorgon så ska jag tillbaka till kära lilla Gally som vi brukar kalla henne:)Kommer bli 10 tuffa/tunga dagar, känner redan nu hur trött jag är! Orka liksom! Men sen väntar en lång ledighet, ska bli riktigt skönt! Försöka natta kudden så man kommer upp imorgon!

Natti!


söta nisse

Ikväll var det pizzakväll hemma hos mamma och så klart fick man träffa goaste Nisse!
uppe me tuppen

Uppe med tuppen och pigg som en lärka, konstigt med tanke på hur hårt man har jobbat men blir alltid så första dagarna man kommit hem så stiger man upp lika tidigt som på båten vid 04:00, försökte somna om men ikke. Var bara och koka kaffe och slå på tv. Ska nog springa ner till tvättstugan och se om det finns någon tvättid så jag kan tvätta och packa så har man det klart! Åker på måndag igen! Sen iväg och hämta paket, har beställt massa nya kläder! Synd bara att det fina vårvädret har försvunnit, jag som trodde att våren hade kommit men men vänta några veckor till så är det sol!


Dax att fixa klart allt nu! 


Ha det fint!**Ärlighet är en dyr present den kan man inte förvänta sig av alla**
                                                                                         

home sweet home

Jaa idag får man äntligen åka hem efter 10 tuffa dagar, känns som man varit här i flera veckor! Har varit mycket varje dag med massa fulla/stökiga ungdomar! Bara kvällsbäddarna kvar vilket kommer bli stressigt när det är 2000 ungdomar som ska av, hoppas bara man hinner med tåget! Blir bara ledig några dagar sen åker jag tillbaka igen och jobba 10dagar *pust* Ibland undrar man hur man orkar, krafterna börjar ta slut men bara och kämpa på så går det bra!
Får försöka vila när jag kommer hem men har massa saker att göra innan jag åker igen, får se till att hinna klart me allt om man nu orkar!

Dags för kaffepaus!


Ha det fint och ha en riktigt bra påsk!