jobb igen

Jaha då var denna långa ledighet slut, fort har det gått som vanligt! Ikväll far man ut på sjön igen, har verkligen ingen lust alls nu när det är så fint väder! Får hoppas dagarna går fort bara!

Ha det fint!

heej

Åhh äntligen idag får man komma hem, ska bli såå underbart skönt! Dagarna har gått fort, har varit ett riktigt roligt pass med bästa hyttisarna! Roliga och trevliga passagerare har vi haft, vilket man alltid inte har! Gör så att dagarna inte blir så jobbiga även fast man har så mycket och göra! Uppskattning för sitt jobb får man inte alltid men dem här sista dagarna har man fått det, man blir på så mycket bättre humör! Tänka att man kan få så mycket beröm för småsaker som man inte tänker på, man bara kör på samma sak dag in och dag ut!
Kliva ut ur hytten upp till mässen, tar sin kaffe kopp och sätter sig ute på däck och där sätter man sig och njuter av havsluften! Finns nog fan inge bättre!

Nu ska jag njuta av min långa ledighet. Skönt nu när det är så fint väder! Känner att jag verkligen behöver ha det nu efter att man jobbat så mycket sista tiden! Sen börjar den tuffa jäkla sommaren!Dax att börja packa sen försöka vila innan man göra sista rycket!Ha d fint!

Snart hem

Bara några dagar kvar sen får man komma hem. Sen börjar min lååånga underbara ledighet, ska bli riktigt skönt! Ska inte göra ett skit, bara lata mig:)


Saknar min karl! Puss på dej!
Ha det bra!

mot sjön

Dags att fara ut på sjön igen då! Hörs när jag kommit hem!

jobbet kallar

Då var denna långa ledighet slut, känns inte som man har varit ledig 2v. Har hunnit med allt som ska göras innan jag åker imorgon. Kom precis hem från en långpromenad, skönt och vandra och tänka igenom saker och ting! Beslut är till för att fattas! Dags för en dusch och sen tända massa ljus och slå på en film!Ha det bra och ta hand om er!