shopping

Blev en sväng på stan med Linda! Hjälpte henne att välja vilka brillor hon ska ha, tog sin tid men till slut hitta hon ett par som passa! Riktigt snygga! Sen blev det shoppning och en lång god lunch! Guu så gott det var! Nu håller jag på och tvättar hade en hel hög, skönt och ha det klart!
 
 
Från H&M och Jon&Jonna
 



kulkul

Jäklar va dagen har gått fort idag! Träna 1.5h idag och är ganska utslagen ont i benen och armar! Det ska kännas att man har börjat träna och vågen var faktiskt snäll idag när jag vägde mig, vilket jag tror den kommer vara framöver också. Känns så himla gött när man börjar se resultat!
Nu ska jag ta en kopp te!
 
Ha d bra!
 

går fort

Usch va dagarna går fort när man är hemma, ibland går ledigheten så fort och ibland står tiden stilla! Har bara haft det gött dem här dagarna med massa träning och nyttig mat. Man börjar känna i kroppen att man är piggare. Har gått 3veckor sen jag börja och inte ens varit sugen på någo onyttigt!
Snart dax för träning sen blir det en god tonfisksallad!
 
Ha en bra dag!

bloggen

Tänk att snart har jag haft bloggen i 4år, 7dec är det 4års jubelium hehe! Jäklar va tiden går fort alldelse för fort! Mycket har hänt under alla dessa år, både neg och pos. Tänk om jag hade skrivit ner allt här på bloggen, precis allt! Ojoj! Men nix inte när jag vet hur många det är som läser. Alla tankar och känslor man har här i livet! Alla j*kla gånger man har haft motgångar stora som små och kämpat på så har man alltid kommit på fötter igen. Det gör man alltid det måste bara få ta sin tid!
 
Som just nu så är nästan allt på topp, precis fått fast jobb på mitt kära jobb vart jag trivs så jäkla bra. Man kan börja planera saker och ting. För nu vet man hur man kommer jobba framöver. Så skönt att veta! Ni vet den dära känslan att varit i botten och snart står man högst upp på berget. Så jäkla bra känns det me allt nu! Ingen kan ta mig därifrån för det är jag själv som har kämpat mig dit!
 
Man står på toppen och känner sig fri, underbar känsla!
 
 
 
 
 
 
 
 

tuff träning

Blev träning med syrran idag. Blev barkbanan 2 varv sen tog vi nobelbacken, jäklar va tufft det var eftersom jag inte alls har lika bra kondition som syrran,bra jobbat Henna! Måste göra om det snart! Ska ta en kvällspromenad nu, sen ska jag laga en god brocoligratäng och tända massa ljus!
 
Trevlig kväll på er!

fredag

Träningen klar för idag,känns så gött efteråt! Blev en god sallad till middan!
Imorgon blir det träning med syrran! Kommer nog inte orka med i hennes tempo, men ska kämpa på!
Snart blir det film och mumsa i mej massa grönsaker!
 
Ha en fin kväll och ta hand om er!

träning

Då är träningen för idag avklarad, blev långpromenad på 1h sen situps och armhävningar! Känns gött! Min motivation är inte den bästa men måste måste måste verkligen komma igång nu när jag inte är bästa vän med vågen! Har gått upp massor den sista tiden och man mår verkligen inte bra av det, inte jag iaf!
Har tänkt köpa gymkort men nja vet inte eftersom jag är bara hemma halva månaden, så känns onödigt och betala månadskort då. Vi har gym på båten sen kan jag träna hemma. Hmm får se hur jag gör!
Mitt mål är att tappa massor i vikt, för jag har en övervikt på massa kilon. Hoppas jag kommer klara av det men jag känner mig och vet att motivationen kommer försvinna om några veckor men ska kämpa på!
 
Att det ska vara så jäkla svårt att låta bli alla godsaker, har slängt allt jag har här hemma men ändå när väl suget kommer så är affären nära!
Nån som har någo tips hur man gör när sötsuget är som värst? Hur gör du/ni?
 
 

tjenare

Hejhej alla själar! Kul att ni fortsätter och tittar in på min lilla blogg även fast jag knappt skriver så mycket! Dagarna knallar framåt iaf här på kära lilla Gally! Haft mycket och göra precis som vanligt men har varit lite väl mycket nu när det har varit hallaowen och höstlovsvecka.
Har fått fast jobb och ingen är nog gladare än jag, så underbart skönt! Äntligen kan jag ha semester till sommaren precis som alla andra! Inte haft semester på 5år då kan ni förstå hur trött man är!
Mycket som börjar vända nu och det är jag verkligen värd efter allt!
 
 
Nu blir det lunch!
 
 
Ha det gott alla och ta hand om er!