2013-08-29

Då var man hemma igen efter ett jobbit arbetspass på Galaxen, så skönt att nu vara hemma! Nu väntar en skön ledighet men den går väl snabbt som vanligt! Nu börjar den tuffa hösten på Gally, bara att bita ihop och jobba på! Ska inte ens tänka på det för nu ska jag njuta av mina lediga dagar!
 

Natti på er!

2013-08-14

Kan ni tänka er att det redan är slutet på augusti, sommaren har bara svissat förbi! Som sagt har fortfarande semester och jag njuter för fullt! Har varit så skönt med att bara ta dagen som den kommer och bara slappat, för nu när hösten och vintern kommer till Galaxy så vet jag hur tuffa dagar det kommer bli. Massa rock kryssningar som betyder massa fylla och stök och vet ni vad, i november kommer bästa Sabaton och spelar och jag är på jobb då, jihooo!!
 
 
Här är en bild när jag träffa sabaton på Galaxy juni 2013
 
 

2013-08-10

Natta kudden nu och trevlig helg på er!
 
 
 

 
 

tack vågen

Inne på vecka 5 med träningen och vågen visa en fin siffra! Tackar! Nu är det bara att kämpa framåt så hoppas jag att jag når min målvikt! Nu dags för lunch, torsk med massa grönsaker, mums!
 
Ha en trevlig dag!

2013.08.04

Solat och tränat idag, så härlig dag! Går så bra med träningen nu, så stolt att jag har klarat av 4veckor! Kommer bli flera veckor framöver! Nu när man börjat se resultat och kläderna inte sitter åt lika tajt gör att motivationen är på topp! Nu jävlar ska jag kämpa till min målvikt!!
Nu blir d fruktsallad!
 
Ha det bra!
 
 
 

min lördagkväll

Blev inte många timmar solen va framme idag, jag som hade tänkt sola! Blev en städdag istället, så gött när allt är städat och renbäddat i sängen, härligt! Nu blir det att tända massa goda doftljus och ta ett glas vin i ensamheten! Är bästa vän med ensamheten, men jag själv som har valt det! Orkar varken se eller höra människor när jag kommit hem från båten, där hör och ser man dem 24/H, tro mig det räcker!! Tanken på att inte behöva vakna 04:15 varje morgon och springa som en stressad dåre i hyttkorridorerna och bädda 100bäddar på 2 veckor är en underbar känlsa, jag riktigt njuter!
 
Ha en trevlig kväll och ta hand om er!

frukost i solen

Härliga morgon, vakna av att solen lös rakt i mina ögon, blev en god frukost på balkongen med en god kopp kaffe! Blir på så bra humör när solen skiner! Tanken på att jag har 16dagar kvar på semestern gör inte saken sämre! UNDERBARA SEMESTER, som jag har längtat, efter 6års väntan! Förstår inte att jag orkat jobba så länge utan ledighet, men stark som man är så klarar man nästan av allt! Efter alla motgångar så vet man att vindarna alltid vänder! Idag ska jag bara ligga i solen och götta, ikväll ska jag unna mig ett glas vin, för det är jag värd!
 
Ni får ha en toppen dag!

tackar

Kul att ni fortfarande läser min blogg även fast jag inte skriver så ofta! Samma gamla trogna läsare, tack ska ni ha:) Ska försöka skriva så ofta jag hinner. Alltid kul när ni vill läsa om mitt tråkiga lilla liv:)
 
Ha det bäst!
 
 
 

2013.08.03

Blev fika med syrran och barnen, mina söta små änglar!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

2013.08.02

Önskar att man kunde spola tillbaka tiden, tänk om det vore så enkelt! Men allt har sin mening!
Nu ska jag inte låta deppad för det är jag inte men ibland "önskar" man bara! Har ju som sagt semester igen och njuter för fullt! Idag blev det bastu och grillning uppe vid husvagnen, så mysigt!
 
Natti på er!