njuter av ledigheten

Njuter förfullt av min ledighet, så jäkla gött att få vara hemma. Man blir på så bra humör när man sitter på balkongen och får njuta av en god kopp kaffe och känna solen bränna mot ansiktet! Inte länge kvar nu innan våren tittar fram!
 
Trevlig helg på er!
 
 

 
 

snart hemgång

Inte många dagar kvar så får man skutta ut! Så jäkla trött efter dessa tuffa dagar! Nu ska jag knalla ner till hytten och försöka få sömn!
 
Natti!

snart

Otroligt vad dagarna går fort när man är hemma. Snart dags att lämna mitt lilla pensionärs liv här hemma och bege sig mot Galaxen och möta en annan verklighet som består av fylla, spyor och massa stök/skrik. Om man ändå kunde ha öronproppar på sig, kanske händer en dag då jag känner att jag har fått nog. Nej nej nu ska jag inte börja klaga. Vi har lugna dagar också då man möter trevliga, glada pensionärer som gillar att slå klackarna i taket!
 
Dags att säga hej till resväskan och berätta att snart är vi på väg mot galaxen, om ni bara visste hur glad den alltid blir!!
 
 
Trevlig kväll på er!

sötizar

Träffat mina små söta pluttar idag!
 
 
 
 

kvällsfika hos syster

Blev en kvällsfika hos Henna. Dem håller på och renoverar för fullt nu i köket. Blir superfint! 
 
 
Hallen är klar, så fint!

 
renoveringen i köket


heja suomi

Söndag absolut den tråkigaste dagen på hela veckan, usch så tråkig den är! Snart börjar matchen, Finland-Sverige. Tror Finland vinner, eller vi får hoppas på det! Då är den stora fråga vad man ska äta idag, ätit ute mycket den här veckan så dags att ställa sig framför spisen och leka mästekock! Potatismos och köttbullar får det nog bli, mums så gott! Glöm nu inte att heja på Suomi lejonat:)
 

Ni får ha en trevlig dag!

mello

Snart dags för melodifestivalen med massa chips, godis och en god cider! Blir att kupera sig i soffan och heja på Sean banan, inte för att jag tror han är den bästa i startfältet, men hans låtar går alltid hem!
 
Trevlig kväll på er!
 

myskväll

Åhh så mysigt det var att ha tacokväll med mina små pluttar-syskon och mor/far! Alltid lika trevligt att träffa alla!
 
Mammas goda tacos
 
Kalle och Mattis busar
 
Mamma ville inte va med på kort:)
 
Morfar och Signe
 
Heli och Signe som ville ta ett bad
 
Nils och Oliver leker
 
Tyson


trevlig helg

Då är helgen kommen som säkert många av er har längtat efter! Som sagt så har jag fredag varje dag under min ledighet, så jäkla underbart! Snart får jag träffa mina godingar Nils-Signe och Oliver. Åhh va jag ska gosa med dem! Mina små pluttar!
 
Trevlig helg på er!

härliga dag

Vakna lika tidigt som tuppen i morse och kunde inte somna om! Var bara att sätta på kaffet och vänta på  att nyheterna skulle börja! Som jag alltid kollar på varje morgon, pensionärs varning?!
Då får vi se vad lilla dagen har att erbjuda. Kanske dra till stan och shoppa, sola, fika ja listan kan göras lång. Vet bara att idag orkar jag inte laga någo mat så får blir pizza eller kanske sibylla! 
 
 
Ni får ha en bra dag!

gott

Då är det äntligen kvällen här på H-ängen och dax att tända massa ljus och slänga sig i soffan med filten över sig! Ska slå på en bra film och ta en god longdrink och vräka i mig chips! Ja det får man göra en onsdag eller det är ju fredag för mig varje dag i 11dagar! Inge jobb att tänka på imorgon! Livet är allt härligt!
 
 

bort me all snö

Hemska snö, ne så får man väl inte säga jag vet, men vill verkligen inte ha mer snö, får räcka med det nu! Vill ha vår och med desamma! Massa sol så man kan vara ute och ha det gött! Usch vad jag är bitter och klagar på allt tycker ni nu men nejdå det är jag inte heller är glad och positiv precis som alltid även fast vissa inte tycker det. Jag är världens snällaste Hanniz! Vill bara ha sol sol sol så är jag nöjd!
Snälla vädergudarna hör min bön!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

hemma

Äntligen är man hemma från Galaxen, hemma i verkligheten! Idag har man inte gjort många knop, min kropp varken vill eller orkar, så trött efter 10 tuffa dagar men nu väntar en lång skön ledighet! Förkylningen har greppat sitt tag och vill inte försvinna, får fortsätta med nässpray och te så får jag hoppas att den försvinner! Ja just d nu är min semester fixad, längtar!
 
Dax att natta kudden! Imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon sen äta min goda frukost isängen med en kopp kaffe och njuta av min ledighet!