2013.07.17

Blivit massa sol och träning idag, så härligt! Blev 6.5km, så jobbit men jag klarat!
Ska fixa iordning fruktsallad med keso och honung som blivit min favorit, såå gott!
 
Ha en fin kväll!

2013.07.16

Så trött efter kvällens träning, men känns så gött nu efteråt! Imorgon blir det ännu hårdare träning då jag ska klara av jobbiga backen! Fattar inte att jag har tillåtit mig själv att gå upp så här mycket i vikt, helt sjukt!! 8 dagar sen jag börja träna, så ställde mig på  vågen som var väldigt snäll, är så stolt! Nu jävlar ska jag bara hålla motivationen uppe! Dax att natta kudden!
 
Natti!

2013.07.15

Då va helgen över och semestern närmar sitt slut! Men har ju semester i augusti igen! Idag blir det ingen träning har vilodag efter att ha tränat hela förra veckan, gött att jag har kommit igång nu! Imorgon blir det träning och hela veckan! Jag som tänkte sola idag men ingen sol bara massa moln, typiskt! Passar på att ha en städdag så man har det klart! Dax för en kopp kaffe sen blir det att laga lunch!
 
 
Ha det bra!

2013.07.12

Dagen har bestått av träning, blev en hård träning så jag är rätt så trött och har ont i kroppen, för har tränat hela veckan och så blir träning hela helgen! Gött! Nu ska jag fixa fruktsallad och te, sen slänga mig i soffan och bara njuta av kvällen!
 
Ha det bra

träning

Härliga dag med massa sol och träning! Så gött nu när jag har kommit igång med träningen, måste bara hålla motivationen uppe! Svårt men ska kämpa på för nu måste jag verkligen gå ner i vikt! Känner mig som en riktig kossa och man blir så deppad över att ha gått upp i vikt! Nu jävlar ska kilona bort!!
 
 
 

 
 

2013.07.10

Har varit dåligt med bloggandet men ska försöka komma igång igen. Halva semestern har gått, får hoppas på mer sol! Dax att natta kudden så trött!
 
Natti på er!

2013.07.09

Förmiddan börja med en lång skön ansiktsbehandling på Hudfixarn, så gött! Nu ikväll blev det träning! Får hoppas på sol imorgon så jag kan ligga i solen och götta mig! Dax att slå på tv:n..
 
Ha det bra!

2013.07.08

Njuter för fullt av semestern, så jäkla gött! Ihelgen blev det lunedet med Linda&Magnus, spela minigolf och fika, jag kom sist! Senare åkte vi hem till dem och käka pizza och drack cider! Idag blev det mat hos dem igen då Linda hade lagat god käk sen blev det fika ute i solen! Imorgon börjar min träning, måste verkligen komma igång nu!!
 
Dax att natta kudden!!