suck

Sova är precis vad jag behöver nu, är så trött men ögonen vill inte blunda!
 
Natti på er

skogsluften är härlig

Härlig dag ute vid husvagnen. Mamma och jag grilla korv och sen blev det en god kaffe med fika. Så gött att få komma ut dit och känna skogsluften! Dem har gjort det såå fint där ute, håller på och bygger en fin liten stuga. Nästa ledighet blir det bastu och grilla, måste fiska också! Vad är bätte än att en solig dag sitta på en sten med kaffekoppen i ena näven och metspöt i andra, härligt!
 
 
 

 
 

morsdag

Dagen har spenderats hos mammi och firat henne på morsdag och självklart fick man träffa goaste Oliver. Blev god fika och pizza, så gott! Jag och Oliver satt en bra stund ute i solen och kolla på alla bilar, oj så roligt han tyckte det var! Nu ska jag ta ett glas rött och njuta av kvällen med doften av massa goda doftljus!
 
Ha en bra kväll!
 
blid från idag...
 

24.5.2013

Haft en dag på stan med syrran sen blev det god mat på wokhouse, så gott! Handla på HM. 2linnen och nagellack, så snygga! Vidare sen till Maxi för att köpa hårfärg, ansiktsmask och krämer till fötterna, så nu är håret,fötterna,naglarna ögonbrynen fixade, även fast jag gör det 2-3ggr/månaden så känns det lika gött varje gång!! Känner mig lite yngre men nej tror 30årkrisen är kommen. Om 10dagar fyller jag 30år!!.....
Hjälp!! VILL INTE!!! VILL FAN INTE!!!!
 
 
Sov gott!!

gumball 3000 snygga bilar

Här får ni se bilder från Gumball 3000 när dem anlände till Galaxy
 
 
 
 
 
 
 
 

HEJ ALLA

Nu var det länge sen jag blogga, har varken haft tid eller lust att skriva något och dessutom så håller jag till på twitter vilket är lite roligare! Men ja vad ska man skriva då ja just det, kom hem igår efter ett långt pass på båten, herrejävlar hela 11dagar! Gumball 3000 kom ombord, så jävla snygga bilar. Allt från kändisar till oljeshejkar som kör ett race. Start från köpenhamn till Monaco!
Så nu är jag hemma och njuter av min ledighet, så jäkla gött! Snart semester snart så!!
 
 
Ha en bra kväll kära läsare!!

hejhejhej

Håller till på twitter, så bloggen kanske inte uppdateras så mycket...