2013-11-25

Idag blev det en sväng på stan sen maxi! Jisses va folk det var i rörelse, men löningsdag och alla ska köpa klart sina julklappar! Själv ska ja inte handla alls några! För många att köpa till så blir för dyrt, tyväär!! Snart dax att hoppa i säng! Imorgon blir det att fira Linda som fyllt 30år! Jisses va tiden går, vi har varit vänner i 22år!! 
Natti på er!
 

2013-11-23

Då var vintern här, mysigt! Dröjer inte länge tills jag vill ha sommar! Först tar vi julen :)
Är inte hemma mycket i december men för att få lite julkänsla så tänkte jag julpynta lite, får bli en julstjärna och min lilla gran! Nu ska jag dricka upp mitt morgon kaffe sen får vi se vad dagen har att bjuda på!
 
 
Ha det bra!

2013-11-21

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-11-19

Äntligen hemma från Galaxen så jäkla gött! Var såå tungt arbetspass så trodde att jag inte skulle klarat, men det gjorde jag! Massa rockkryssningar och sen låg vi i hamn i Åbo i 3dagar och storstädade alla hytter!! Fy f*n va det var jobbit! Vi hann åka in till Åbo stad en sväng och vandra runt var så fint, massa affärer och gissa om man blev shoppsugen! Nu så sitter jag här och dricker mitt goda morgonkaffe och försöker vakna till liv, inte bra att vakna så här tidigt men kan inte somna om! Funderar på att börja städa och tvätta så har man det klart! Nu ska jag kolla på nyheterna sen får jag sätta igång!
 
 
Ha en trevlig dag!

saknad av oss alla

Var vid graven och tände ljus! Du är så saknad syrran! Trots allt som hände i ditt liv så var du en sån underbar människa! Du är finaste ängeln!  ♥♥

2013-11-01

Målat och fixat här hemma nästan hela dagen! Allt är städat och renbäddat, gött! Kände att det var dax att ta fram penseln och börja måla som är såå roligt. Önskar jag hade fler möbler som jag kunde måla om, självklart till vitt! Blev en liten mysig hörna i vardagsrummet och jag är så nöjd. Äntligen imorgon kommer gardiner upp i köket! Nu ska ja natta kudden, så trött!
 
 
Före
 
Efter