2013-11-25

Idag blev det en sväng på stan sen maxi! Jisses va folk det var i rörelse, men löningsdag och alla ska köpa klart sina julklappar! Själv ska ja inte handla alls några! För många att köpa till så blir för dyrt, tyväär!! Snart dax att hoppa i säng! Imorgon blir det att fira Linda som fyllt 30år! Jisses va tiden går, vi har varit vänner i 22år!! 
Natti på er!
 

tummen ner för sj

Ska beställa klart mina buss och tågresor för december och därmed blir jag 1145kr fattigare!! Åker ju nästan alltid hem på söndagar då är tågbiljetterna såå mycket dyrare. 2st tågresor hem i december kostar 875kr plus bussbiljetterna!! Ändå är jag medlem i både SJ och Swebus. Har massor med poäng på SJprio  10225 poäng vilket är mycket och det ända jag får gratis är kaffe på tåget! Kanske lite rabatt på biljetterna hade inte skadat!! Har handlat tågbiljetter för över 9400kr detta år plus alla bussbiljetter!! Och nej jag får inte dra av något på jobbresor för jag kommer inte upp i den summan!!
 
Ska inte klaga har ju ett jobb som jag trivs med, men känns så jävla surt bara!!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-11-23

Då var vintern här, mysigt! Dröjer inte länge tills jag vill ha sommar! Först tar vi julen :)
Är inte hemma mycket i december men för att få lite julkänsla så tänkte jag julpynta lite, får bli en julstjärna och min lilla gran! Nu ska jag dricka upp mitt morgon kaffe sen får vi se vad dagen har att bjuda på!
 
 
Ha det bra!

ja så är det...

Älskar när jag alltid har rätt, magkänslan ljuger aldrig!! Sååå många gånger man har haft rätt!
Som man säger skrattar bäst skattar sist!!

2013-11-21

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-11-19

Äntligen hemma från Galaxen så jäkla gött! Var såå tungt arbetspass så trodde att jag inte skulle klarat, men det gjorde jag! Massa rockkryssningar och sen låg vi i hamn i Åbo i 3dagar och storstädade alla hytter!! Fy f*n va det var jobbit! Vi hann åka in till Åbo stad en sväng och vandra runt var så fint, massa affärer och gissa om man blev shoppsugen! Nu så sitter jag här och dricker mitt goda morgonkaffe och försöker vakna till liv, inte bra att vakna så här tidigt men kan inte somna om! Funderar på att börja städa och tvätta så har man det klart! Nu ska jag kolla på nyheterna sen får jag sätta igång!
 
 
Ha en trevlig dag!

4 månader senare....ler

6:e Juli 2013 var då jag tog steget till att börja förändra min kropp. Tyckte INTE om alls det jag såg när jag stod framför spegeln. Ett stort fetto som tyckte synd om sig själv, som månad efter månad vecka efter vecka bara förstörde min kropp genom att vräka i mig allt som jag kom åt. Alla cola flaskor, chipspåsar, kakor, pizzor mm. Att man kan göra så mot sig själv?!?! Blir bara äcklad när jag tänker på det!
 
 
Nu 4månader senare och -9.5kg mindre (vägde mig ikväll) så har jag ett antal kilon kvar men jag ska kämpa vidare. Efter det ska jag börja försöka få magrutor och lite starkare armar! Min motivation är fortfarande på topp och jag LER STORT när jag står framför spegeln idag!
 
 
 

saknad av oss alla

Var vid graven och tände ljus! Du är så saknad syrran! Trots allt som hände i ditt liv så var du en sån underbar människa! Du är finaste ängeln!  ♥♥

2013-11-01

Målat och fixat här hemma nästan hela dagen! Allt är städat och renbäddat, gött! Kände att det var dax att ta fram penseln och börja måla som är såå roligt. Önskar jag hade fler möbler som jag kunde måla om, självklart till vitt! Blev en liten mysig hörna i vardagsrummet och jag är så nöjd. Äntligen imorgon kommer gardiner upp i köket! Nu ska ja natta kudden, så trött!
 
 
Före
 
Efter