2013-10-30

Då är det äntligen kvällen, är så trött och seg i kroppen! Sömnen kommer ikapp nu när jag kommit hem! Vill bara sova och sova, vill inte göra ett skit! En lång skön semester skulle sitta fint! Nästa pass på jobbet kommer bli bland dem tuffaste, massa rockkryssningar, sen ska vi storstäda båten på 2dagar! Alla hytter ska städas från topp till tå!! Orkar inte ens tänka på det, men vet att jag kommer klarat men kommer bli jäkla tufft!! Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen då det blir en fika på stan med bästa Linda sen ev sätta upp gardiner i köket!
 
 
Natti på er!

2013-10.29

Äntligen hemma efter 11dagars jobb! Så trött men snart är man pigg igen! Va så härligt med lång sovmorgon utan att behöva väckas av klockan. Snart kommer Syrran med barnen och hälsar på, saknat bustrollen! Nu ska jag vandra till Maxi och handla!
 
Ha det bra!

2013.10.14

Snart är det äntligen kvällen, har hållit på hela dagen med tvätten. Rensade gaderoben på kläder som jag inte kunnat haft på mig på flera år som var tvugna att tvättas, nu passar dem såå fint! Sen städat och skurat balkongen som såg ut som en bombnedslag med alla sommarsaker mattor, bord, lyktor, blommor, så nu är dem nerpackade och väntar på våren igen. Inte nog med det så var jag tvungen att dammsuga, skura golv, renbädda och möblerat om i vardagsrummet! Och så har jag packat klart också! Vilken trevlig dag va?!?! Nu ska jag ta en dusch, tända massa ljus och bara vara!
 
Trevlig kväll på er!
 
 
 
 
 

 
 

2013.10.13

Då va helgen över, gick väldigt fort precis som allt annat! Imorgon blir det att tvätta stora tvätthögen, packa, städa balkongen och såklart träna! Nu ska jag fixa en god smoothie och slänga ner mig i soffan!
 
Natti på er!

2013.10.12

Då var helgen här som betyder att inte göra ett skit förutom att träna, rättare sagt massa träning! Lååånga promenader, massa situps och massa nyttig mat! Det är så mitt liv ser ut just nu och såklart jobbet på det! Jag klagar inte för när jag ser resultat så är det värt det 100gånger om! Har totalt vänt om mitt liv från att bara ligga i soffan och moffa i mig massa skräpmat, godis, dricka, kaffebröd ja precis allt som är onyttigt till att bli träningsfreak som älskar att stå vid spisen och laga mat, jag laga mat??? Det trodde nog ingen, inte jag iaf! Vändningen kom för 3månader sen då vågen visade allt för mycket. Hur kunde jag låta det gå så långt? så långt att kläderna inte passade längre, orka knappt gå upp för trappan och bara slappa hela dagarna då jag var ledig! Om 3månader då har jag kört i 6månader o då jäklar ska jag ha klarat till min målvikt, om inte ja då har jag hela våren på mig, för till sommaren ska jag fan ha lite magrutor och våga visa mig på stranden! Jag vet att jag kommer klarat för motivationen är på topp och jag mår som en plinga, då klarar man allt!!
 
 
Trevlig helg på er!
 
 

2013.10.09- klappar mig själv på axeln, bra kämpat!!

Njuter förfullt av ledigheten, inga måste bara massa träning och INGEN alarm som ringer 04:15, så jäkla gött! Som sagt träningen går så bra. Första gången på flera år som jag älskar att stå på vågen. Hårt slit lönar sig, det går bara man är motiverad och kämpar på vilket jag har gjort nu i 3månader! Är sååå stolt över mig själv!!
 
 
 
Efter 3månaders träning
 

2013.10.05

Imorgon är det hemgång så jäkla underbart! Dagarna har gått fort vilket är så skönt! Känslan när man står vid landgången och lämnar Gally för 10dagar hemma är sån härlig känsla! Ledigheten spenderas med massa träning, sen får jag se vad man hittar på! Nu dax för kvällsmat sen sova så man orkar med morgondagen!
 
Natti på er!