2013.09.18

Inne på v.10 med träningen och vågen visar en fin siffra! Blivit massa träning hemma och på jobbet, gissa om man är trött när man jobbat klart sen gått till gymmet efter det. Klappar mig själv på axeln, är så jäkla stolt över mig själv!! Nu väntar  3månaders hård träning fram till december sen har jag nått min målvikt! Då blir det att shoppa massa nya kläder!! Man kan bara man vill och har motivation!
 
 
Natti på er!

2013.09.16

Äntligen hemma från Gally, nu väntar 11dagars ledighet!! Ska bli sååå skönt. Blir massa promenader och massa fix här hemma. Nu ska jag krypa ner under filten och kolla på tv!

Natti på er!

Tuff träning

Idag blev det 11.5km promenad så jäkla gött!! Nu ska jag slå ner mig i soffan och fortsätta läsa boken, den blir bara bättre och bättre!
 
Ha en fin kväll!

2013-09-02

Kolla precis klart på Idol, man fick sig ett gott skratt! Vissa är otroligt duktiga medans andra bara gör  rolig tv! Gabriel är min favorit och han kommer nog gå väldigt långt, glöm nu inte vart ni hörde det först:)
Nu ska jag fixa iordning fruktsallad och påbörja läsa en bok "himlen på jorden" som handlar om andlig kontakt, den ska tydligen vara väldigt bra.
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 

2013-09-01

Blev en lång Pw i nobelspåret nu ikväll, så gött! Nu har jag tänt massa ljus och ska kolla på tv en stund, sen får det bli natten!
 
Gonatt!

Inlägg från mobilen

Äntligen funkar det att blogga från mobilen! Nu kanske man bloggar ännu mer när man inte behöver sitta framför en dator för att skriva ett inlägg! Snart dax att laga mat, blir falukorv med blomkål och massa grönsaker! Ikväll blir det långpromenad! Ha det bra!