2014-08-31

Tänk vad dagarna går fort, imorgon är min semester slut och dax att åka till Galaxen! Kan inte fatta att det redan är höst, vart tog sommaren vägen?!?! Ska faktiskt bli skönt att börja jobba igen och träffa alla härliga kollegor, man blir ju som en liten familj! Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit!!
Dax att slå på trotjänaren här hemma (kaffekokaren)
 
Har ju en ny blogg, men jag kommer fortsätta skriva på denna blogg oxå, har ju haft den i 6år :)
 
Ha det bra!
 
 

sigge

Läs min nya blogg

Har börjat blogga på improveme. Kommer har kvar denna blogg oxå men roligt och testa ny bloggportal..
 
klicka på länken så kommer ni till bloggen..
 
 

lessen

Usch vad jag hatar att vänta och vänta när det handlar om livsavgörande saker! Tänk vad allt plötsligt kan ta slut! När jag var på jobbet så fick vi reda på att vi kanske blir uppsagda och våran älskade Galaxy ska byta rutt dvs åka till tallin istället! Inget är säkert än men jag får verkligen hoppas på det bästa och att ingen blir uppsagd. OM det skulle hända att jag blir uppsagd så har jag en plan B, för jag vill verkligen inte bli arbetslös och gå hemma dagarna långa och inte ha något att göra! Mår bara illa när jag tänker på det, har ju ändå snart jobbat där i 6år och man blir som en liten familj, alla bästa kollegor/chefer, bättre människor får man leta efter! Nästa vecka kommer domen så jag håller alla tummar för att det blir positiva besked!
 
Jo då man är faktiskt lite lessen, men men livet går faktiskt vidare...
 
Ha det gött alla och ta hand om er!

dax för jobb

Då var 3 veckors semester slut och imorgon drar jag till Galaxen! Jobbar i 10dagar sen har jag semester i 3 veckor till! Fyy fan så härligt! Njuter av mitt jobb som är fan det bästa som finns!
 
Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon!
Ha det bäst!
 
bjuder på lite bilder från semestern...