2014-02-26

Då var det dax att skriva av sig lite. Har inte haft tid att blogga men ska försöka hinna med det nu när jag är hemma om jag orkar! Kom hem i söndagskväll och stupa direkt ner i säng för jag var så jäkla trött! Var riktigt tuffa dagar ombord, massa ungdomar som hade sportlov!
 
Hela våren kommer bli så jäkla tuff med massa rockkryssningar och precis innan våren är slut så ska vi till Nådendal med Galaxy som ska stå i hamn i 9dagar, det ska renoveras, målas och storstädas. Fatta vi ska storstäda i hela 9dagar 10/h dagen. Voi jisses va det kommer bli jobbit MEN det klarar jag av precis som allt annat, stark som jag är. Vill man ha stålar så får man jobba för det också!!!! Efter det är det inte många veckor kvar till semestern! Nu vet ni hur min vår kommer se ut!
 
Natti på er!

insta

Håller till på instagram ifall ni undrar varför bloggen inte uppdateras så ofta, men ska försöka hinna blogga också, så ni håller uppdaterade om mitt lilla liv som verkar vara så intressant, ne då bara kul att ha många läsare! Heter haanneg på insta ifall ni vill följa mig där!
 
Ha det bra!
 
 
 

 
 
 
 

2014-02-08

Blev en lång sovmorgon, så gött! Slog på tv och så att Sverige tagit sin första silvermedalj i OS, Grattis Kalla! Ikväll blir det mellomys hos Linda&Magnus, ska bli intressant att se vilka låtar som är med! Nu ska jag fixa lunch, blir kokta grönsaker med torsk&keso, gott!
 
Ha en bra dag!

målat

Brunt blir vitt, bordet fick sin plats i vardagsrummet! Blev riktigt bra!
 
 
 
 
 

2014-02-06

Så trött trött trött! Vill bara sova så man piggnar till liv och blir som människa! Att man kan tänka klart och le som en normal människa! Kanske dax för semester snart, hmm bara 6månader kvar! 1vecka kvar på ledigheten, då förstår ni vad jag ska göra, sova läääänge varje morgon, GÖTT!! Nu blir det en kopp te och massa tända ljus och njuta av lugnet!
 
Ha det bra!

hemma

Då är man äntligen hemma från världens bästa Galaxy! Dagarna gick så fort när man har roligt med bästa hyttisgänget! Ingen dag är sig lik och man blir aldrig förvånad över vad man ser och hör från passagerarna! Nu ska jag njuta av mina lediga dagar!
 
Natti på er!