nils

Hipp Hipp Hurra, idag fyller älskade Nils 3år! Moster älskar dej lilla hjärtat!
 
 
 
 

trött

Eftersom Heli har klagat på dålig uppdatering här på bloggen så får jag väl skriva lite nu eller tänkte bara säga att, äntligen är det kvällen. Dax att försöka natta kudden, men först så ska jag bläddra lite på instagram! Heli är du nöjd nu?? hahaha!!

2014-01-19

Blev en kvällsfika hos syrran. Alltid mysigt att träffa barnen!
 
 
 
 
 
 

2014-01-17

Fick ju flunsan när jag var på jobbet, åhh så tungt det var att jobba men kämpade på som vanligt! Nässpray och alvedon har hjälpt lite så hoppas skiten försvinner snart! Tvätthögen väntar på att bli släng i maskin så dax att knalla ner till tvättstugan, pust!
 
Trevlig helg på er!

äntligen vinter

Och så kom vintern med massa snö och minusgrader, som jag längtat! Så mysigt ute nu, så om jag hade möjlighet så skulle jag kunna bosätta mig ute och njuta av alla snö och kalla vindar! Det måste vara vinter och kallt för längta extra mycket till sommaren! Håller ni med?? Kom hem i tisdagskväll och njuter av min ledighet, ska nu ta en god kopp kaffe och njuta av härliga vintern!
 
Ha det bra!

instagram

Har skaffat instagram, vilket jag trodde aldrig skulle hända! Satan vad roligt det är. Facebook släng dig i väggen! Blogg.se har nu gjort en funktion att man kan ladda upp sina bilder från Insta till bloggen, så bra! Har ni tänkt skaffa en blogg så börja på blogg.se så enkel och bra sida, aldrig några krångel!
 
Här få ni se några bilder från mitt Insta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

2014-01-02

Welcome 2014 och äntligen kan jag lägga 2013 bakom mig! Nya möjligheter nya tag och så får vi hoppas att året blir bra! Vill säga stort tack till alla läsare, hoppas ni fortsätter att läsa bloggen!
 
God fortsättning till er alla och ta hand om er och använd inte lögner för att rentvå din egen rygg, sanningen kommer alltid fram!!
 
KRAM TILL ER ALLA