the life

Usch ibland blir jag trött att snurra runt i min ekkorehjul, vilket jag gjort nu i flera år. Varför är man rädd för att göra någo nytt, varför tar man bara inte klivet?!?! Jag har gjort det steget en gång i mitt liv, det var när jag sa upp mig från jobbet när jag jobbade på VL. Var så trött på skiten så jag bara sa upp mig utan att tänka på konsekvenserna, det misstaget kommer jag ALDRIG göra om igen. I 5år fick jag jobba som vikarie innan jag fick fast jobb igen! Fast jobb är A&O i dagens läge om man ska kunna leva. Jag trivs såå jäkla bra på bästa Galaxen och där kommer jag jobba flera år till, men vad ska man göra för att livet inte ska bli allt för tråkigt när man har sina lediga dagar?!?!
Shoppa,träna,vänner,familjen,  allt det hinner jag med, men måste fundera på att göra någo annat roligt, jobba xtra?!? nää orkar inte eller jag behöver inte det, visst xtra pengar är aldrig fel men varför slita ut sig för några kronor när man kan njuta av livet! Plugga? never! Får ta och fundera lite till...hmm!!
 
 

sötisar

 
 
 

2014-06-25

Hej hej alla läsare!
 
Jo tack jag lever, har bara inte haft någon ork att blogga men nu jag jag energi att skriva lite. Är hemma och njuter av mina lediga dagar, så himla skönt dock synd att det är dåligt väder! Tänk att redan Juni snart är över, vart tar tiden vägen?!?! Ska jobba ett pass till sen har jag semester, guu så härligt! Hoppas bara solen är framme då! Nu ska jag forsätta titta på Fotbolls Vm :)
 
 
Bilder från jobbet...
 

 

Sommarfärg

Turkos rocks!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-06-08

Ni vet när man planerar massa saker som ska göras och man bara skiter i det, precis det jag har gjort idag! Hade planerat att fixa massor med saker här hemma tvätta-fixa balkongen-rensa borta alla vinterkläder-packa, har inte gjort ett skit, varför inte? för jag har bara inte haft någon lust! Får ta det till veckan om jag orkar :) Ni som känner mig vet nog att jag inte tycker om att ha saker planerade, vill bara ta dagen som den kommer och bara njuta av mina lediga dagar! Inte alla som kan det men jag kan! Ibland är livet allt härligt!
 
Ha det bra!

Jag och linda på galaxen

 
 
 

2014-06-07

Härlig bild när vi avgår från stockholm