helgen

Hej!
 
Då är snart helgen förbi igen och den har gått väldigt fort, precis som alla andra helger.  Söndagar är jag inte så stort fan av, dem är så tråkiga på någo sätt. Som sagt så har helgen bestått utav träning och igår var jag ute på en lång Pw i det härliga vädret. Idag blir det träning på gymmet, sen bara ta det lugnt resten av dagen.
 
Ha en fin dag. 
 
 
  
 
 
 

fredag

Hej!
 
Nån mer än mig som är tokig i tulpaner? Varje fredag köper jag en ny bukett. Tycker dem är så otroligt fina och dem fräschar upp hemmet med det lilla extra. Nu tar jag helgen och önskar er alla en riktigt trevlig helg.
 
Ha en fin kväll.
 
 
 
 
 
 

äntligen på fötter

Hej!
 
Som rubriken lyder så är jag äntligen på fötter igen efter att jag drog ut min visdomstand. 9 dagar tog det att bli helt bra efter hemska smärtor. Detta lamslog mig totalt med att bara vara hemma och ta det lugnt. Det riktigt kryper i kroppen på mig att sätta igång och börja bli normal igen. Saknar träningen och saknar med att sätta igång med mina projekt som fått stått stilla. Nu framöver ska jag skriva  roligare saker här på bloggen, så att det blir intressant att läsa. 
 
Ha en fin kväll!

hej

Hej!
 
Idag mår jag betydlig bättre, svullnaden har gått ner och smärtorna har blivit mildare, tack vare nya värktabletter. Nu vill jag att helgen går fort, för jag vill börja träna igen vilket jag inte kunnat gjort på 1 vecka. Blir så rastlös i kroppen! Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och ta tag i alla måsten här hemma.
Har ev. ett nytt inredningsprojekt jag ska ta itu med här hemma, som jag funderat på ett tag, men får se om jag har orken. 
 
Ni får ha en fortsatt trevlig helg!

hemsk natt

Hej!
 
Så trött, vakna flera gånger i natt och hade kraftiga smärtor. Trots att jag hade tagit värktabletter så kom smärtorna. Till slut kunde jag somna om och vaknade av att det är ännu mer svullet. Halva ansiktet ser ut som en ballong. Detta är helt normalt enligt tandläkaren, för man är svullen och har smärtor upp till 7 dagar efter ingreppet. Jag tycker att jag har väldigt hög smärtgräns, men dessa smärtor är bland det värsta jag varit med om, förstår ni att en tand kan ställa till med så mycket besvär?!  Känner att jag inte riktigt hinner vara så här pass dålig, då jag har massor med saker som måste bli gjort. Det är bara att vänta ut och hoppas det blir bättre inom några dagar. Har tvätttid bokat nu i eftermiddag, får hoppas att jag orkar! 
 

hemsk dag

Hej!
 
Gårdagen var hemsk hos tandläkaren. Var tvungen att dra ut min visdomstand, den var så pass dålig så fanns inte mycket annat att göra än att dra ur den. Att dra ut en tand trots bedövning är inte direkt smärtfrit. Så som hon kämpa innan den lossnade, trodde mitt huvud skulle lossna från kroppen. Har fortfarande väldigt ont och halva ansiktet är svullet, men tack vare värktabletter så blir det bättre och bättre. Nu har jag tänt ljus och ska försöka dricka en kopp kaffe och bara vila resten av dagen.
 
Ha en fin dag!
 
 
 

måndag

Hej!
 
Sitter här ännu fast jag skulle ha gått och lagt mig för ett tag sen. Har nämligen sån fruktansvärd hemsk tandvärk i min visdomstand som har bökat till och från. Ringt runt och försökt få en tid, men fullbokat överallt. Nu i eftermiddag fick jag äntligen tag på en akuttid i en annan stad. Det är en akut jourklinik, så hon som boka upp mig varna mig att deras priser är väldigt höga jämfört med vanliga priser hos en tandläkare. Så det ska ju bli väldigt intressant hur många tusen detta kommer kosta, egentligen kvittar det då jag gör allt för att bli av med smärtan. Nu ska jag försöka sova!
 
Natti!