ny blomma

Hej!
 
Igår var jag på språng hela dagen och gjorde massa olika ärenden. Hann också glida in i blomaffären och köpa en ny blomma till min stora kruka som jag har i vardagsrummet eftersom den som jag hade dog helt plötsligt. Det är en stor Monstera. Jag tycker dem är så otroligt fina och maffiga. Älskar stora blommor och skulle vilja ha fler, men jag är inte den bästa att sköta om växter. Jag är alltid väldigt noga med att följa skötselråden för dem blommar jag har här hemma, vissa har det gått väldigt bra med och vissa har tyväär dött. Nu hoppas jag att denna blomma överlever.
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 
 
 

lugn dag

Hej!
 
Idag har det verkligen varit en lugn dag. Hade en ledig dag från träningen. Går under en väldigt strikt kostdiet som är väldigt tufft, sen träning på det, så det börjar känns tufft nu när man är inne på vecka 4. Har väldigt många veckor kvar för att jag ska nå min målvik men jag ska kämpa på, för detta ska jag klara av. 
 
Idag blev en Poke bowl med kyckling till lunch, så gott!
 
 
 

härlig behandling

Hej!
 
Igår så var jag på predikyr, det var precis vad mina trötta fötter behövde. Jag brukar unna mig så ofta jag kan, då jag älskar allt vad som har med skönhetsbehandlingar att göra. Nästa vecka har jag bokat massage och frisörbesök, piggnar upp i dessa tider!
 
 
 
 
 
 

härliga tisdag

Hej!
 
Sitter och dricker mitt kaffe och kollar på Malou samtidigt som jag svarar på mail som jag fått från alla möjliga håll, dem flesta är från arbetsgivare som jag skickat jobbansökan till. Man måste ju söka väldigt många jobb i månaden för att ha rätt till sin A-kassa. Det är väldigt svårt just nu att hitta något, men jag tror att inom 2-3månader kommer det släpppa och många arbetsgivare kommer att börja anställa igen. Nu ska jag dricka klart kaffet och se vad dagen bjuder på.
 
Ha det bra.
 
 
 

Härliga Måndag

Hej!
 
Vaknade tidigare i morse än vad jag brukar göra, så skönt för då blir dagen längre.
Sitter här med kaffet och funderar på hur dagen ska spenderas, förutom att träna.
Detta med att vara arbetslös är verkligen inte kul. Det är första gången på 18år som jag inte har någo jobb. Jag blir väldigt rastlös, tack och lov så har jag träningen, så lite av rastlösheten försvinner.
Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och senare bege mig till gymmet.
 
Ha det bra!
 
 
 
 

Hej alla!

Hej!
 
Nu är det över 2 år sedan jag senast skrev här, men jag ska försöka komma igång igen med skrivandet, då jag verkligen har saknat det. Då jag började blogga här 2008 så skrev jag nästan varje dag i 8 års tid. På den tiden var det ju så populärt att ha en blogg och alla ville bli stora inom bloggvärlden.
 
Jag har funderat på detta några månader och ska känna efter om det känns bra. Ska ge det en chans igen och hoppas på att jag inte tröttnar, för det tar sin tid att driva en blogg, en blogg som jag personligen tycker ska vara intressant att läsa för andra.
 
Nå vad ska jag skriva om? 
 
Alla mina tidigare inlägg handlar om mitt liv, livets konstiga funderingar och vad som skedde under min vardag.
Jag tänker att jag ska fortätta i samma spår om hur vardagen ser ut och alla mina tusen funderingar om livet.
 
Designen på bloggen är gammal, ska försöka få till en nyare design.
 
 
Ha en trevlig söndag!