Natti...

Tror det är dags att natta kudden, är så himla trött får se om jag får någon sömn!

Bilden tagen för några dagar sen när jag var på väg ut...

Myskväll

Ikväll ska jag verkligen vara onyttig, är sugen på allt så var tvungen och handla det godaste! Ska kolla på film och bara ha en riktigt myskväll för mig själv!

Nästan 1kg godis

Solat&Shoppat

Gött som fan och sola, ska sola några gånger till sen får det räcka! Var förbi stan en sväng också och handla lite små grejer! Köpte brynfärg, lotion, fundation och lite annat skit från H&M!


Hemma

Nu har man äntligen kommit hem, har ju varit iväg och jobbat i 10 dagar. Nu är man ledig 10 dagar, så underbart skönt! Kom hem igår kväll, somna på en gång när jag kom innanför dörren var så trött! Vaknade helt utvilad och att solen sken rakt in i vardagsrummet. Man blir på så bra humör när det är fint väder, hoppas bara detr är sol hela ledighetten nu så man kan vara ute och ha det trevligt!

Här kommer lite bilder från min balkong!



Shoppat

Har varit i örebro och shoppat lite, alltid lika trevligt! Finns ju så mycket man vill ha men pengarna räcker inte till allt! Blev 2par skor och en tröja! Får vänta på nästa löning så får man shoppa lite mer!

  
   
                                  




















                                                              
           






 

 

 

 

Solat

Åhh va skönt det var och sola, nu är man lite brunare! Man känner sig så mycket fräschare när man har fått lite färg på sig. Ska solat några gånger till sen är man snyggt brun!



Ny design

Då har man en ny design, va tycker ni? Är rätt nöjd me den!

Då va det söndag, absolut den tråkigaste dan på hela veckan! Funderar på och sola sen hem till mamma och fika!

Hörs sen!

Snart!!

Har tröttnat lite på min design här på bloggen, snart så kommer det upp en ny!

Ifall ni undrar varför jag inte har lagt upp några bilder är att jag inte hittar min digitalkamera, har letat och letat men vet fan inte vart jag har lagt den, får fortsätta leta vidare!

Ska iväg till affären och köpa hårfärg, mitt hår vart ju misslyckat när jag var hos frissan:(

Hörs sen!

Gomorgon

Gud vad skönt det är och vakna tidigt och vara helt utvilad. Har hunnit sitta på balkongen och druckit mitt morgon kaffe, solen skiner förfullt, sen är det löning idag, bättre kan det inte bli! Ska iväg och sola sen en liten tripp in till stan för och shoppa lite!