snöar

Det snöar, usch tycker verkligen inte om det! Kallt och blött! Tänk om man kunde vara utomlands vinterhalvåret åhh va härligt det skulle vara! Känns så långt till våren!

Bilden tagen från min balkong....

stallet

Idag har jag syrran och hennes dotter varit i stallet och hälsat på Tryggve! Vi va ute i skogen och red, var så otroligt härligt! Här kommer lite bilder...



Utanför stallet...



Syrran står och mockar skit..


Tryggve, Sussane och isabelle

Några hästar i hagen som är Tryggves vänner...

......

Har precis ätit nu ska jag vila ett tag sen blir det träning, tror det blir en långpromenad sen gympa här hemma!

Min nyttiga lunch...

kvällstränat

Har kvällstränat, både sprang och promenera i en timma! Det va jobbigt med tanke på att min kondintion inte är den bästa, det kommer och ta några veckor innan den blir bättre så det är bara att kämpa på! Började med träningen och kosten i måndags och känner redan lite skillnad, inte att jag har gått ner i vikt utan att jag känner mig piggare och mer glad! Nu ska jag äta en liten räkmacka med massa grönsaker på! Gott!

Trevlig kväll!

......

Nu ska jag ut på en kvällspromenad, vädret är den bästa på länge, varken blåser eller regnar så får passa på!


träning

Igår så köpte jag den här på team sportia, träna med den igår och har värsta träningsvärken i magen nu, hehe! Det märks att jag inte har tränat på länge..


barnvakt

Vakna tidigt nu imorse för att jag skulle vara barnvakt åt Hampus och Isabelle! Vi sitter och kollar på Magadaskar, länge sen man såg den filmen! Även fast jag är så gammal så tycker jag att tecknade filmer är bra! Är nog fortfarande i barnstadiet!





träning

Som ni vet har jag börjat träna, nu första 2-3 veckorna ska jag ut och promenera sen blir det mer intensivare när jag har fått upp konditionen! Efter varje promenad så ska jag göra gymövningar här hemma! Ska köpa den här som är bra för mage och armar!

149kr Stadium


mums

Dagens lunch! Sallad, tonfisk och fullkornpasta. Riktigt gott va det!


träning

Idag börjar min träning, senaste tiden har jag gått upp massor i vikt! Har bara levt på snabbmat och massa godis! Orsaken har väl varit att jag är alldeles för lat för att laga mat och inte orkat träna! Men nu är det ändring på det, kommer bli otroligt svårt och suget efter sötsaker kommer bli stort! Men jag ska klara det!
Mitt mål är att tappa 7-8kg! Wish me good luck!