hej

Tog en riktigt långpromenad när det hade slutat snöa. Kände att kroppen behövde det nu när jag har haft ont i kroppen ett tag! Inte bra och jobba så mycket när man känner att kroppen börjar säga ifrån men stark och envis som jag är så jobbar jag bara på!
 
Ljusen är tända och chipspåsen ligger och väntar på mig:)
 
Snart börjar småstadsdrottningar!
 

mys

Blev en mys dag hos mammi med syskonen!
 
 
 
 
 

 

pepparkakor&julmust

Då har man brottats klart med dammsugaren och moppen, såå skönt och ha det klart! Nu blir det att tända massa doftljus, äta pepparkakor och dricka julmust. Blev så glad när jag så musten inne på maxi så köpte ett par flaskor och alla fina julsaker dem har fått in. Julkänslan börjar krypa närmare! Köpte en fin ljusslinga som jag satte på spegeln, mys!
 
 

hej

Var uppe med tuppen imorse, skönt att vakna tidigt och känna sig utvilad eller helt utvilad är man väl inte men känns bättre än igår! Fick en salva av mamma igår som ska lindra smärtan i armen, får hoppas den hjälper! Ne nu ska jag ta en kopp kaffe och se vad man hittar på idag!
 
 
Ha det bra!

snart natti

Jobbig dag men snart är det att natta kudden och försöka sova OM man får någon sömn. Blivit för mycket kaffe hela dagen och massa annat man grubblat på, hatar såna här dagar och inte bli det bättre när man har massa tuffa dagar framför sig på jobbet, får hoppas på lugna passagerare! 
 
Natti på er!
 
 

mums

 Blev en god potatispizza till lunch efter härliga promenaden!
 
 
 
Recept
 
500g blandfärs
3msk tomatpure
6-7stora potatisar
2dl chili cream frechie
2dl krossade tomater
4dl riven ost
1påse tacokrydda
4tomater
1ägg
 
 
Grovriv potatisen bland med ägg&peppar. Smörj en plåt och lägg i potatisen i ungen 225g i 15min.
Stek köttfärsen och blanda i tomatpure,krossade tomater, tacokrydda och cream frechie. Låt koka i 10min. Ta ut potatisen och bred ut köttfärsen och osten och sen tomaterna, krydda på efter egen smak. Ställ i ugnen i 15min.
 
MYCKET GOTT:)))

mysigt

Blev en träff med syster och barnen idag hemma hos mamma. Mamma hade lagat god mat som vi smaska i oss sen blev det bakelser till kaffet, gott! Nu springer jag fram och tillbaka i tvättstugan sen blir det att packa, skönt och ha det klart!
 
Ha en bra kväll!
 
 
 
 

läbbigt

Jag skriver verkligen inte allt här på bloggen om vad som händer i mitt liv, verkligen inte!
 
Men ska berätta en rätt så läbbig sak som hände här om kvällen. Sista tiden har jag kännt obehag här i lägenheten, det har spökat! Vet inte alls varför eller vem det är som besöker mig!
 
 
Detta hände för några veckor sen: Hade precis gjort mig ordning för kvällen släckat alla lampor förutom i vardagsrummet och lagt mig i sängen, när någon tar tag i diskstället och skakar om, blir livrädd tänder alla lampor i hela lägenheten. Går till köket och där står diskstället precis som förr. Fick rysningar i hela kroppen och hade svårt att sova!
 
 
Detta hände för några dagar sen:  Klockan var rätt sent och var hungrig så jag bestämde mig för att laga mat. Jag är alltid noga med att kolla att jag har stängt av spisen. Äter maten och går och lägger mig, helt plötsligt hör jag något ljud från köket, går dit och kollar jo vad ser jag spisplattan är på. Någon varnade mig att jag hade glömt och stänga av!!
 
Har hänt massa andra saker också men det vill jag inte skriva om!

gott

Blev tacos mums va gott det var, länge sen jag åt det så det var verkligen dax, ingen ledighet utan tacos:)
Nu ska jag ta fram chips och slå på en bra film och tända massa ljus!
 

solsidan

Åhh ikväll är det premiär för solsidan, som jag har längtat! Måste bara till affären och handla någo gott men vet inte vad jag är sugen på:) godis, muffins,choklad,pizza?!?! Hmm det märks när man väl kommer dit! Helst av allt skulle jag vilja ha smörgåstårta fy satan va gott, men nej!
 
Trevlig kväll!
 

 
 

pysseldag

Städat och pysslat här hemma idag! Håller på med ett stort fotoalbum, den får ni se när den är klar!
 
Här får ni se lite bilder...
 
 
 
 
 

myskväll

Fredag kväll här på H-ängen, bara jag och massa tända ljus och självklart massa gott, så otroligt skönt. Inga skrikande fulla ungdomar som man får hör allt för ofta på jobbet! Det bästa är att jag är ledig flera dagar till så underbart! Har hunnit rensa massor här hemma i veckan, balkongen som bara är kvar och självklart stora tvätthögen men det orkar jag inte bry mig om. Dont like!
Imorgon blir det nog en sväng till marknaden!
 
Nu ska jag öppna en kall longdrink och mysa ner mig under filten!
 
 
 
 
 

godsaker från taxfreen

Handla lite smått&gott från taxfreen!
 
Parfym - Black xs
Läppstift - Maybelline
Örhängen - Pilgrim 
Ansiktscream- Weleda
Nagelack- Trind
Sminkrengöring- Lumene
Likör- Rasperry