2014

Äntligen nytt år, som jag längtat! Får vi hoppas 2014 kommer bli ett kanon år!!
 
Gott Nytt År till er alla och ta hand om er!!
 
 
 

 

2013-12-30

Har ni några nyårslöften?? Jag lägger alla löften på hyllan för jag vet att jag inte klarar av det pga av att hela tiden vara stressad att klara av det, så bättre att bara bestämma sig en dag för ett löfte och sen se hur det går! Har man väl bestämt sig för något (så är det för mig iaf) och är riktigt motiverad så klarar man det ovasett vad det är för löfte! Man måste verkligen ge allt tid och ha tålamod! Man möter alltid små hinder på vägen men det är bara att kämpa på så lyckas man!
 
 
 
 
 

2013-12-28

Jisses snart är det nytt år, helt sjukt va tiden går fort! Detta år har det inte hänt någo speciellt, bara jobbat, tränat och haft SEMESTER efter flera år, var såå jäkla gött! Får vi se vad 2014 har att bjuda på!!
 
Ha det gött alla läsare!!
 
 
 
 
 

så glad

Är så stolt över mig själv. -9.8kg!
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 

 

2013-12-25

Blev en mysig julafton igår! Alltid härligt att träffa syskon och söta syskonbarnen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lucia

Vakna tidigare för att jag skulle se på lucia på tv, åhh så fint det var! Sen blev det en god frulle me massa tända ljus! Så härligt att vara ledig så jag riktigt njuter nu mina sista dagar innan jag blir instängd på Galaxen sen har jag långledigt över julen, underbart! Ikväll ska vi till syrran på luciafika och så får jag pussa på bustrollen, härligt!
 
 
 

 
 

2013-12-12

Då var det torsdag och snart helg! Jisses vad dagarna går fort, alldeles för fort men det gör dem alltid när jag är hemma och dagarna ombord på Galaxen känns som en evighet! Konstigt hur det är! Idag har jag inga planer alls vilket jag verkligen älskar, tänkte bara ha en liten spakväll och fixa mina naglar, ögonbryn, ansiktsmask och massa härliga tända ljus och självklart julmusiken på så man får lite julstämmning vilket jag inte har fått än! Får skylla mig själv för att jag inte julpyntat men som sagt är inte hemma mycket i december så då kan det kvitta! Nu ska jag ta en kopp kaffe!
 
 
Ha en trevlig dag!

bloggen 5år

Tänk vad tiden går, bloggen fyller 5år!! Kommer ihåg mitt första inlägg i december 2008, låg i sängen med Goliat brevid mig och funderade på vad jag skulle skriva om. Hade blivit så inspirerad av att ha läst Blondinbellas blogg så jag ville också ha en med massa läsare och så föddes Hanniz blogg. Mycket har hänt under dem här åren, allt från nytt jobb inom sjön till att ha blivit moster/faster 4ggr, varit plastmamma åt 2 härliga barn, gått ner massor i vikt mm ja listan kan göras lång!
 
Vill tacka alla trogna läsare som har följt med genom åren, dem flesta av er vet jag vilka ni är men inte alla, så stort tack till er! Bloggen kommer finns kvar länge till!