Mjauu

Goliat här igen, matte vet inte att jag sitter här och skriver(hon ligger och kollar på tv) Tänk va jag är duktig, kan logga in själv nu utan hjälp, känner mej så stolt, men har ändå mycket kvar att lära. Matte har inte hunnit visa mig allt än vad som gäller datorer men jag lär mig nya saker hela tiden och minnet är ju inte så bra, nåja får bättra mig!

Dagen börja inte så bra, sov jättedåligt vakna flera gånger, kl 04:30  försökte jag väcka matte, ville ju ha frukost, men gick inte så bra, var bara och vänta tills hon vaknade. Dröjde inte länge sen fick jag min efterlängtade frukost, var såå gott! När matte gick till jobbet så tog jag en rejäl tupplur i soffan, vakna till av att solen sken in rakt på mej, blev så varmt. Nu är våren på väg, längtar så mycket, matte har lovat att vi ska ut och promenera när det har blivit lite varmare.
Förra veckan köpte hon ett jättefint koppel till mig, men den vill jag inte ha på mig, vill ju springa fritt ute, men det lär nog inte hända!

Nu ska jag äta min kvällsmat sen ska jag leka lite.

Ha en rolig kväll!
Kramar Goliat

Stolt

Vakna vid 03:00 var hur pigg som helst, inte konstigt låg och sov hela söndan (lite bakis var man). Vid 4 var jag klar med allt och tog en promenad till jobbet, känner mej så stolt, tog ca 45min. Har bestämt mej nu och komma igång med träningen, vill ju ha en bikinikropp till sommaren, men det kommer bli tufft men ska inte försöka och ge upp. Vill man vara fin får man lida pin eller hur man nu säger det!

Efter jobbet så väntade en stooor tvätthög, hatar verkligen det men man måste ju ha rena kläder.
Ska snart ut på en liten promenad så gött nu när det är ljusare på kvällarna.

Sen väntar fruktsallad och tv.

Ha en bra kväll
Kram!

Rätt låt vann!

                                                                        
 

Jaa rätt låt vann, första gången jag hörde den så visste jag att den skulle gå långt, den skilde sig från dem andra låtarna, hoppas bara att den kommer till finalen!Tack och lov så vann inte Ugglas, visst det är en väldigt speciell låt men hade aldrig haft en chans i Moskva. 

Måste ju säga att jag hejar på Finland, dem har en riktigt bra låt Waldos People "Lose control" tror den kommer hamna på topp 10.


Hej

          Åhh vad jag är glad att jag får skriva ett inlägg igen i mattes blogg.

Ni som inte vet så heter jag Goliat och är snart 9 månader, oj börjar bli en gammal gubbe!
Bor tillsammans med min matte i våran lilla lägenhet i Karlskoga.
När matte är på jobbet så hittar jag på massa bus som jag inte tänker avslöja här, vadå matte läser ju detta, så håller mina hemligheter för mig själv, ibland är det väldigt bra och vara katt, man har sina bus för sig, *leer*

Idag har jag lekt med mina leksaker, men hitta inte mina favorit bollar som jag alltid leker med. Vet inte riktigt vart dem är,har fått lite dåligt minne på sista tiden, matte får hjälpa mig och leta!
När matte kom hem efter jobbet idag så börja hon städa. Jag försöker alltid hjälpa till så gott det går, men det går inte alltid så bra, det är så roligt och springa efter dammsugaren och ännu roligare när moppen kommer fram då är jag verkligen bambi på hal is!
Snart börjar Lets Dance, då ska jag och matte slänga oss i soffan, hoppas jag får godis, men det är ju inte lördag än *suck* men ska försöka fjäska lite för matte, det brukar hjälpa!

Ha en bra helg kramar Goliat

Älskar och ligga i min sköna förtölj