Tjhoo

Nu kommer jag inte blogga på några dagar ska iväg och jobba, kommer hem nästa vecka, även om jag skulle ta datorn med mig så skulle jag inte hinna blogga *suck* men får blogga massor sen när jag kommit hem. Bussen går snart så måste hinna gå till ica och köpa någo gott till bussen!

Ha d bra alla
Kramar

va tycker ni

Blev faktiskt jättenöjd me frissan, brukar sällan bli det, antingen så har dem klippt för kort eller för lite, men nu blev det perfekt, och ja jag klippte lugg in i det sista så bestämmde jag mej för att kapa av det.
Hann gå en sväng på stan också och shoppa lite, blev en sommarväska och en pumakeps ( me like puma)

Före                                                            Efter
    

Va tycker ni, med lugg eller utan?


Väska Lindex 249kr


Keps Intersport 199krNu ska jag kolla på tv och äta popcorn
hörs imorgon
Kramar

beslutångest

Nu ska jag snart iväg till frissan har inte bestämmt mej än hur jag vill ha det., bara toppa mig eller klippa kort och lugg, hmm inte lätt, får se vad frisören har för förslag...och nu är man entligen klar me tvätten så skönt..

bilder på frissan kommer upp senare

Hejsvejs

Gomorron!

Vakna för inte så länge sen, idag är man också ledig men har fullt upp. Ska tvätta,städa,klippa mig, packa, oj hur ska man hinna me allt. Ska blir skönt och gå till frissan,mitt hår är verkligen slitet så det behövs verkligen klippas, funderar på om jag ska klippa lugg, har ju haft samma frisyr i flera år nu så det behövs lite förändring. Nå får se hur det blir när jag väl sitter i stolen, brukar alltid ändra mig i sista sekund.

Nu blir det frukost ute på balkongen...


Hörs senare!
Kramar

Milkshake&Sommar

Oj vilken härlig dag det har varit, suttit på balkongen och druckit milkshake, nu känner man verkligen att sommaren är på väg så underbart! satt där ett bra tag och njöt att vara ledig, så skönt nu när man får själv bestämma hur mycket och när man ska jobba, har kännt ett tag nu att jag har varit sliten och behöver vara lite ledig. Man ska  inte behöva jobba,sova och äta. Har jobbat mycket sedan några år tillbaka, får väl skylla mig själv att jag har tagit på mig för mycket jobb. Man vill ju tjäna massa pengar och unna sig saker, men man ska tänka på kroppen också!
Nytt jobb och nya tag som gäller nu!

Var och köpte en bikini idag, vet inte hur många olika jag testa men hitta iaf en som satt snyggt!
 
Va tycker ni snygg?
Team Sportia 249kr


Här är receptet på min milkshake


1banan
1 kiwi
1dl vaniljglass
1dl hallon
1dl lättyoggi

Hörs imorgon
Kramar

Skön dag

Dagen har verkligen varit bra, så skönt nu när våren är på väg. Städade på balkongen, hade massa skräp som skulle slängas, så snart får man ta fram sommarmöblerna och pynta riktigt mysigt, gud va jag längtar!
Saknar Goliat jättemycket, han ska bo hos mina föräldrar några dagar, hoppas du sköter dej nu gubben, hitta inte på för mycket bus!

Nu blir det kvällmat, har börjat träna i veckan och börjat äta nyttigare, måste försöka gå ner några kilon, kommer bli kämpigt, men jag ska lyckas!


ris,tonfisk,morötter,kesoHörs imorgon
Kramar