1 advent

 

1:a advent! Snart är julen här bara snön som fattas, så vi får hoppas att den trillar ner snart! Ingen jul utan vit mark! Snart blir det fika, kaffe och massa lussebullar och kolagrottor. mums!Ha en fin kväll!

försöker bli frisk

Raggsockor -Filt- Nässpray- Hallonte-Tända ljus- Det ska jag gosa med i några dagar så man blir frisk!

hemgång

Då var det dax att åka hem, riktigt skönt och bara jobba några dagar! Mindre kul när man fått flunsan igen och febern är på g! Vila några dagar så mår man nog bättre! 

 Nu ta sig en kopp kaffe sen gå och packa!Kramar

myskväll

Imorgon åker man igen, dagarna går fort när man är hemma!


Ikväll blir det tacomys med bästa och barnen ♥♥

ja ni

Inte kul när folk klagar på ens jobb som man har, det är mitt jobb som jag själv valt och vill jobb med! Har aldrig brytt mig va folk tycker men tills slut får man nog! Sen när vissa lägger sig i allt! Respekt tack!


Jahopp då har man snart hunnit fixa klart allt här hemma, måste bara hinna tvätta också men det tar jag imorgon! Åker på fredag igen! Efter det får jag se om jag tar lite längre ledigt. Så skönt när man själv får bestämma hur man vill jobba!Då har man gett sig in i touchvärlden, får se hur det går!

Min nya bebis Samsung galaxy mini

tuff helg

Well well well kära läsare då är man hemma igen efter 9dagar ute på sjöss! Det har verkligen varit händelsrika dagar. Helgen ombord ska vi inte ens prata om. Stök,fylla och otrevlig passagarare som man får ta emot massa jävla skit ifrån! Dem visar verkligen inte respekt för ens arbete man gör! Känns som man blivit överkörd av en stridsvagn så jävla ont har man i kroppen, det är då man egentligen vet hur stark man är och hur mycket man klarar av! Tack och lov så är det inte så varje helg! Denna korta ledighet ska jag inte göra ett skit, bara sova ut och ta det lugnt!kramar!

tjhoo

Bara helgen kvar sen ska man hem igen, dagarna har gått fort! Blir bara hemma i några dagar sen ska man tillbaka igen! Efter nyår är man ledig lite mer vilket man behöver nu när man bara har jobbat hela tiden!
Dax för frukost sen sova, blir massa bäddar ikväll *pust*


Kramar!

trött

Jag är för trött för att vara vaken men för pigg för att sova, ja ni inte lätt! Men snart dax att natta kudden så man kommer upp imorgon bitti, då är det dax att åka till kära gally igen! Skönt att man hinner sova på bussen så man orkar knalla runt i sthlm innan man stiger ombord!


hemma

Då är man äntligen hemma, så skönt men känner mig rastlös. Brukar alltid bli det när jag kommit hem. Snart ta en kopp kaffe sen knalla ner till stan och handla och sola!

Ikväll får man äntligen träffa älskling, saknar dej!