härliga sol

Tack underbara sol för att du tittar fram idag, och att du är här för att stanna! Så härligt att sitta på balkongen med en god kopp kaffe och känna dina strålar mot ansiktet! Funderar om jag ska börja tvätta mina fönster och tvätta balkongen men nja får nog bli nästa ledighet! Idag ska jag bara vara och njuta av denna soliga lördag! 
 
Ni får ha en trevlig lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bildcollage på goaste Nils

dags att blogga igen...

Hej kära läsare!
 
Kul att ni fortsätter att titta in på min lilla blogg fast jag inte uppdaterar så ofta, inte blivit någo alls sista tiden! Jag mår topp, lite trött bara men det är jag alltid när jag kommit hem från jobbet! Njuter förfullt av min ledighet och tar bara dagen som den kommer, inga j*kla måsten, så gött! Idag var jag tvungen att storstäda hela lyan. Så härligt att ha det klart, då behöver ja inte tänka på det resten av min ledighet! Just nu är det mys med massa doftljus, min goa raggsockor och njuter av en god longdrink! Ibland är det bara små saker som gör att man mår topp! Nu ska jag fortsätta njuta av min kväll och läsa massa bloggar!
 

 
 

 
 

älskade sol

Åhh så härligt väder det har varit idag. Suttit på balkongen med en kopp kaffe och riktigt sug åt mej all sol, så gött! Snön smälter sakta bort, vill inte ha någo mer nu. För nu är våren verkligen på väg, ja det får vi hoppas! Ännu mer sol vill jag ha imorgon för det är min sista ledig dag och ska bara ha det gött!
 
Natti på er...
 

kalas

Idag var det kalas för Isabelle och Hampus!
 
 
 
 
 
 
 

målat

Dagen har bestått av massa tvätt, oj att man kan samla på sig så mycket tvätt när man bor själv. Var bara att ta tag i saken och få det understökat. Har packat också, även fast det är 1vecka kvar. Gött att ha det klart! Håller på och målar en trälåda som ska bli vit, måste torka klart sen måste det målas en gång till!
 
Måste hitta mer saker att måla, älskar det! Hör av er till mig om ni vill ha hjälp me målning:)