tvättat och packat

Blev en god kaffe med Henna idag, mys! Sen vänta en stor tvätthög som var tvungen att tvättas, usch hatar verkligen att tvätta och nu har jag packat klart! Vart tar dagarna vägen när jag är hemma?!?! Går så jäkla fort! Snart så är det dags att fara till kära lilla Galaxen och där väntar en tuff påsk som kommer bestå av massa fyllisar, vill inte men måste!! Min semester närmar sig:)
 
Natti på er

så är det

Dags att försöka natta kudden nu, är så trött men kan inte somna alldeles för många tankar som snurrar runt och druckit för mycket kaffe idag så får skylla mig själv! Ny vecka och dags att ta tag i tvätten,packa och massa andra saker, f*an orkar bara inte!! All ork är borta och ingen lust med någon ny vecka!!
Ska inte klaga för har haft en härlig dag, men nu när man fick landa i soffan så försvann all lust bara!
Ja ibland får man vara bitter!!
 
Natti på er!

härliga sol

Tack underbara sol för att du tittar fram idag, och att du är här för att stanna! Så härligt att sitta på balkongen med en god kopp kaffe och känna dina strålar mot ansiktet! Funderar om jag ska börja tvätta mina fönster och tvätta balkongen men nja får nog bli nästa ledighet! Idag ska jag bara vara och njuta av denna soliga lördag! 
 
Ni får ha en trevlig lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

suck

Nu är jag arghh för att Sverige inte vann matchen! Hallå mot Irland, trodde att det skulle bli ett antal mål men icke! Zlatan som är en sån stjärna syndes knappt i matchen! Aja bätte lycka i nästa match! Får fortsätta att vara arg och slå på en film!
 
Trevlig kväll

bildcollage på goaste Nils

dags att blogga igen...

Hej kära läsare!
 
Kul att ni fortsätter att titta in på min lilla blogg fast jag inte uppdaterar så ofta, inte blivit någo alls sista tiden! Jag mår topp, lite trött bara men det är jag alltid när jag kommit hem från jobbet! Njuter förfullt av min ledighet och tar bara dagen som den kommer, inga j*kla måsten, så gött! Idag var jag tvungen att storstäda hela lyan. Så härligt att ha det klart, då behöver ja inte tänka på det resten av min ledighet! Just nu är det mys med massa doftljus, min goa raggsockor och njuter av en god longdrink! Ibland är det bara små saker som gör att man mår topp! Nu ska jag fortsätta njuta av min kväll och läsa massa bloggar!
 

 
 

 
 

älskade sol

Åhh så härligt väder det har varit idag. Suttit på balkongen med en kopp kaffe och riktigt sug åt mej all sol, så gött! Snön smälter sakta bort, vill inte ha någo mer nu. För nu är våren verkligen på väg, ja det får vi hoppas! Ännu mer sol vill jag ha imorgon för det är min sista ledig dag och ska bara ha det gött!
 
Natti på er...
 

bloggtorka

Ledigheten snart över och då får man skutta in i en annan verklighet! Skönt att få röra på kroppen. När jag är hemma så går den tyväär inte i många knop, orkar inte. Alla krafter är helt slut när man har kommit hem efter 10tuffa dagar! Så gött att få lata sig i hela 10dagar och inte behöva lyfta ett finger om jag inte vill. Lång sovmorgon varje dag och ingen stress, bara ta dagen som den kommer!
 
Bloggen har inte varit så intressant att läsa sista tiden, haft riktig bloggtorka, lika stor torka som saharaöknen. Får se om jag får lusten tillbaka.
 
Nu ska jag försöka sova, natti på er!

kalas

Idag var det kalas för Isabelle och Hampus!
 
 
 
 
 
 
 

klart

Då är lådan klar, blev ganska nöjd med den! Måste bara hitta en fin ljusstake som jag tror skulle passa fint på den! Annars så blev inte dagen som planerad då jag skulle iväg till Linda och ha mellomys, kände mig inte alls bra! Kommer fler helger!
Ni får ha en fin kväll!
 
Före

Efter
 
 
 


målat

Dagen har bestått av massa tvätt, oj att man kan samla på sig så mycket tvätt när man bor själv. Var bara att ta tag i saken och få det understökat. Har packat också, även fast det är 1vecka kvar. Gött att ha det klart! Håller på och målar en trälåda som ska bli vit, måste torka klart sen måste det målas en gång till!
 
Måste hitta mer saker att måla, älskar det! Hör av er till mig om ni vill ha hjälp me målning:)