Hej

Då är man hemma igen från sjön, kom hem igår och åker tillbaka på fredag! Kör 2 korta pass nu, sen ska jag jobba 10/10 vilket ska bli otroligt skönt! Trivs så himla bra där, har världens bästa arbetskamrater, vi har så himla roligt! Vilket man måste ha för och trivas! Sommaren ombord kommer vara riktigt tuff, massa bäddar varje dag men det kommer och gå fort! Har inte så mycket tid och skriva varje dag här på bloggen, skriver ett inlägg då när jag hinner och har lust!

Ha det bäst, kramar!

jobbigt

Fy vilken jobbig dag det har varit, har storstädat hela lyan sen tvättat massor me kläder! Så skönt och ha det gjort! Snart blir det en dusch sen ska ja krypa ner i säng, är helt slut!
myskväll

Igår var jag hemma hos Linda&Magnus och hade tacokväll sen blev det goda drinkar! Linda drack vin, jag och Magnus satt och grogga på longdrink och koskenkorva, gott!

Linda&Magnus


Linda&Jag

Deras söta katt Isa

tjhoo

Nästan så jag har glömt bort att jag har en blogg, ne men har verkligen inte haft tid och sitta vid datorn. Det är full rulle hela tiden. Just nu njuter jag av att vara ledig, förra passet på jobbet var så himla tungt men oj så roligt vi hade! Ska bara ha det gött dem sista dagarna jag är ledig nu, sen börjar den tuffa sommaren på jobbet!

Här får ni se en bild på mig och min systerson Nils på hans dop som var förra helgen!