underbart att komma hem

Känslan när man snart står där på landgången och skuttar ut, så jäkla underbart:) Nu väntar 10dagar ledigt. Ska ha det riktigt gött och bara lata mig. Dem här dagarna har varit så tuffa, är helt slut i kroppen! Jag har beställt sol hela ledigheten så hoppas den kommer:)


Nu är det bara kvällsjobbet kvar sen heeeem!ha det fint!

fy fasiken

Ja det är bara förnamnet hur trött jag är, TRÖTT! Dessa 7dagar har verkligen tagit knäcken på mig, midsommar helgen var fan värst! Så mycket hela tiden, bara massa stress som tar kål på mig! Så kommer det vara hela sommaren, varför tog man ingen semester?!?!?! Bara 3dagar kvar så man får bita ihop och hoppas att det går fort. Ska blir såå skönt att komma hem. Har nog aldrig haft sån här hemlängtan!Har ju tränat också nästan varje dag, 4km på motionsbandet, tufft men gött när vågen visar resultat:)
Den här gången ska jag lyckas, känner att motivationen är på topp och den kommer att stanna
!Dax för frulle sen jobba några timmar sen till gymmet!Ha det bra och ta hand om er!

läggdax

Då har man fixat klart allt och hunnit städa också! Hann med och träffa söta Nisse också som var hemma hos mamma och hälsa på, riktig busunge!


Har bytt design som ni ser, men blev inte riktigt nöjd. Ska försöka hinna med och fixa en ny när jag kommit hem!Dax att försöka sova nu så man kommer upp imorgon bitti!
Man måste ju vara pigg när man ska shoppa i storstan före jag kliver på båten!
Shoppa kan man aldrig få nog av, inte jag iaf:)


Ha det bra och ta hand om er!


Här får ni en bra bild:)

jobb igen

Då var min underbara ledighet slut, snabbt har det gått som vanligt! Har varit ute på landet och bara haft det mysigt med gubben&barnen! Bara haft sol en dag resten av dagarna har det regnat, typiskt när man är ledig. Solen tittar säkert fram när man är på sjön! Har ju fixat klart utemöblerna och gjort det fint på altan, kameran är trasig så kunde inte ta några bilder!
Ihelgen åkte jag och älskling till örebro och handla lite, givetvis blev det ikea, åhh va mycket fint dem har, man vill verkligen ha allt:)Jobbpasset kommer gå sakta, har verkligen ingen lust och åka alls, alltid ångest men inge jobb inge klirr i kassan! Pengar måste man ha!Hoppas dagarna går fort
, för när jag kommer hem så firar jag och älskling 1år! Det ska vi fira:)
Love you darling!


Nä nu ska jag snart börja fixa tvätten sen hinna med allt som måste göras!


Ha det bra!

blää för vädret

Då var man äntligen hemma från kära gally! Ska bli en riktigt skön ledighet med att bara njuta av dagarna och bara ha det gött! Har hunnit städa hela lyan nu på morgonen och fixat massa saker, skönt och ha det gjort! Vill ut och träna men går ju inte i detta regn, får bli imorgon om vädret är bättre! Nu blir det en kaffe och bara ta det lugnt sen iväg och handla!Ha det fint kramar

hemgång

Då är dagen hemgång kommen och ingen är nog gladare än jag. Så trött efter dessa jobbiga dagar! Nu har den tuffa sommarsäsongen börjat, smockat med folk varje dag! Ska bli riktigt skönt att få komma hem, hoppas bara det blir soliga dagar! Nu blir det Gallys goda frukost sen iväg och handla i taxfreen, hittat massa som jag vill ha:)


Ha det bra!


Kramar